X-Epil teszt mennyire megbízható? Volt másnak is ilyen, és mégsem volt baba?
2015. okt. 7. 08:43
21/56 mandiga válasza:
úgy ahogy mondod, még korán van, de reméljük mindeen lesz.
Neked mikor nem kellene megjönnie? Én picit érzem csak, és jobban szoktam, viszont a hőm fent van, mérnem sem kell mert érzem, és rettenetesen fáradékony, aluszékony vagyok, ami nem jellemző. Te hogy vagy ezekkel?
22/56 mandiga válasza:
Minden rendben lesz, azt akartam írni. Na kezdek össze zavarodni, nem tértem még észhez. :)
23/56 anonim válasza:
Nekem sajnos ilyen volt az xepil, és előtte a gabrielen is látszott valami múlt hónapban. A hőm is fent volt, mégis megjött. Remélem te nem jársz így. A babásoknak gratulálok, nyugodt boldog babavárást, a többieknek mielőbbi pozitív tesztet kívánok!
24/56 anonim válasza:
Fáradékonyság,álmosság nekem is. Nekem kimaradt egy menses,ami szept 19-től lett volna esedékes,úgyhogy nem rusom mikorra vártam volna. Csak megérzés miatt teszteltem. Hőt soha nem mértem.
26/56 mandiga válasza:
Én pár napja kezdtem mérni, mert érzem, hogy fent van a hőm, reggel 36,7 - 36-8 közt, és én ezt már megérzem mert nem tudok belázasodni, gondolom azért. Esténként meg sokszor rázott a hideg, de semmi bajom nincs. Akkor ha halvány a csikod mint nekem, akkor 2-3 hetes babás lehetsz. Első baba lesz? Nekem már van.
27/56 mandiga válasza:
10:36-os
Igen, sajnos a gabriel teszt tud szellemcsikot produkálni, de én az One Step teszten még nem láttam szellemcsikot. A netről rendelem, olcsó, és ahogy olvastam megbízható is. Db-ja 50 ft.
28/56 anonim válasza:
Köszönöm kérdésed. Nem első baba. Van már három kislányom. :) Most teszteltem. Pozi,de nagyon halvány ismét. Lehetne erősebb is!!
29/56 mandiga válasza:
Lehet még túl korán teszteltél ahogy én is. Most is X- Epillel? Próbálj meg valami mást. Holnap reggel talán már erősebb lesz.
30/56 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!