Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja október elejére?

Ki nem várja október elejére?

Figyelt kérdés
5-6 körülre nem várom. tegnap volt peteérésem, tegnap előtt tegnap együtt voltunk, ma is együtt leszünk.
2015. szept. 23. 14:03
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Elvileg holnap fog megjonni, ma teszteltem egy negat, de szerintem mi nem is voltunk jokor egyutt, hacsak nm maradtak 3 napig eletkepesek, sebaj, ami kesik nm mulik! ;)
2015. okt. 6. 22:29
 32/36 anonim ***** válasza:
én meg vettem ma tesztet xepil-t.meg is csináltam de full nega. :( nekem ugye ma vagy holnap nem kéne jönnie.hát szerintem nincs mit reménykedni nekem.csak abban tudok bízni h a tegnap volt egy spontán tüszőrepim és abból esetleg összejön.amúgy semmi mensis jelet nem tapasztalok csak h a méhem "érzem" egy kicsit,de nem fáj.kíváncsi vagyok mi lesz ebből.
2015. okt. 7. 14:43
 33/36 anonim ***** válasza:

6os vagyok.meg mindig semmi.2napja kesik.

A hom fent van 37,3. Hat nagyon kivancsi vagyok mi lesz ebbol.

2015. okt. 10. 09:42
 34/36 anonim ***** válasza:
No? H alltok? Kesoi pe-bol mi lett?
2015. okt. 15. 08:27
 35/36 anonim ***** válasza:

Hat voltam dokinal mert 8napja kesik.semmi ertelmeset nem tudott mondani csak h varjak.90napig nem foglalkoznak azzal ha nem jon meg -.-

Azt mondta h pcos jelleguek a petefeszkeim.terhessegre utalo jel nincs.endometrium 9mm

2015. okt. 15. 23:22
 36/36 anonim ***** válasza:
ááá sziasztok,én vagyok akinek a pcost mondták meg a késői pé stb.ma 15nap késés után pozitív lett a tesztem délutáni pisiből :)
2015. okt. 22. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!