Ki nem várja október elejére?
A 09-25 12:32-es vagyok.
Nekem az első babánál 4 nappal nem várt után teszteltem halványkát, a másodikkal meg azon a napon, de nagyon erőset. A ciklus.hu szerint ugye 8-ra nem várom, de előbb volt 2 nappal az ovum a jelek alapján. Remélem, hogy tényleg előbb volt és ha siker ki is mutatja akár csak halványkán. Én szerintem tesztelek előtte, mert tuti nem fogom kibírni! :S Csak azt nem tudm, hogy mikor. Hétvégén tuti nem akarok, mert a férjem előtt nem szeretnék. A péntek nagyon-nagyon korai lenne még akkor is, ha 2 nappal előbb volt az ovum. Na mind1. Meglepit szeretnék neki, ha tuti jön a baba... :)
Sziasztok!
6-os vagyok.Ugye én 6.ra nem várom,remélem lesz baba :)
Nem fogok tesztelni a nemvárt előtt,sőt leher megvárok egy hét késést,hogy biztos legyek az eredményben,mert nem szeretnék csalódni.Igazából úgy érzem,hogy nem jött össze,mert még semmi tünetem nincs,pedig előző terhességemnél már kezdődtek ilyenkor a tünetek. _:(
minimális "fájdalmat" én is éreztem a napokban,de nem merem beágyazódásnak betudni.Most várok türelmesen,de izgulok is nagyon.na mindegy lesz ami lesz.
Kedves első válaszoló,te mikor fogsz tesztelni?
Valaki igért tesztet is hogy tölti,vele mi a helyzet?
oo,sajnálom.de igazából annyira hamar eljön a következő félidő :) legalább nálam hamar telnek a hónapok,ezért nem vagyok annyira csalódott.
nekem 4 napot ír a naptár a nemvártig.hát kíváncsi leszek,de én esélytelennek látom a hónapot.azon kivül h sokat járok nagy wcre :D azon kívül semmi tünet.se pms,se terhes tünet.mondjuk nekem úgy szokott megjönni,h jééé megjött,és a 2.nap érzem h rohadtul fáj.
Én is sajnálom,kedves Kérdező!Utolsónak nagy gratula!
Én mára nem vártam,nem is jött,de negatív lett a tesztem.Még reménykedem,hátha még korai volt a tesztelés,nekem később van a peteérésem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!