Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja október elejére?

Ki nem várja október elejére?

Figyelt kérdés
5-6 körülre nem várom. tegnap volt peteérésem, tegnap előtt tegnap együtt voltunk, ma is együtt leszünk.
2015. szept. 23. 14:03
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Én a nemvárt napján biztos fogok tesztet csinálni,de lehet még előtte egy nappal:)Első babánál is nagyon hamar kimutatta halványan.
2015. szept. 28. 12:15
 22/36 A kérdező kommentje:
igen, mához egy hétre nem várom...mondjuk nekem összevissza ciklusaim vannak, csak abban tudok reménykedni, hogy az ovumat eltaláltam, és hogy ahhoz képest 14 nap a luteálisom..így jön ki a jövőhét hétfő..legalábbis előző hónapban így volt.
2015. szept. 28. 12:20
 23/36 anonim ***** válasza:

A 09-25 12:32-es vagyok.

Nekem az első babánál 4 nappal nem várt után teszteltem halványkát, a másodikkal meg azon a napon, de nagyon erőset. A ciklus.hu szerint ugye 8-ra nem várom, de előbb volt 2 nappal az ovum a jelek alapján. Remélem, hogy tényleg előbb volt és ha siker ki is mutatja akár csak halványkán. Én szerintem tesztelek előtte, mert tuti nem fogom kibírni! :S Csak azt nem tudm, hogy mikor. Hétvégén tuti nem akarok, mert a férjem előtt nem szeretnék. A péntek nagyon-nagyon korai lenne még akkor is, ha 2 nappal előbb volt az ovum. Na mind1. Meglepit szeretnék neki, ha tuti jön a baba... :)

2015. szept. 28. 14:57
 24/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

6-os vagyok.Ugye én 6.ra nem várom,remélem lesz baba :)

Nem fogok tesztelni a nemvárt előtt,sőt leher megvárok egy hét késést,hogy biztos legyek az eredményben,mert nem szeretnék csalódni.Igazából úgy érzem,hogy nem jött össze,mert még semmi tünetem nincs,pedig előző terhességemnél már kezdődtek ilyenkor a tünetek. _:(

minimális "fájdalmat" én is éreztem a napokban,de nem merem beágyazódásnak betudni.Most várok türelmesen,de izgulok is nagyon.na mindegy lesz ami lesz.

2015. szept. 29. 21:30
 25/36 anonim ***** válasza:

Kedves első válaszoló,te mikor fogsz tesztelni?

Valaki igért tesztet is hogy tölti,vele mi a helyzet?

2015. okt. 1. 15:22
 26/36 A kérdező kommentje:
hát, 13. dpo negatív teszt. ebből én kimaradok :( hőm is esik
2015. okt. 4. 08:24
 27/36 anonim ***** válasza:

oo,sajnálom.de igazából annyira hamar eljön a következő félidő :) legalább nálam hamar telnek a hónapok,ezért nem vagyok annyira csalódott.

nekem 4 napot ír a naptár a nemvártig.hát kíváncsi leszek,de én esélytelennek látom a hónapot.azon kivül h sokat járok nagy wcre :D azon kívül semmi tünet.se pms,se terhes tünet.mondjuk nekem úgy szokott megjönni,h jééé megjött,és a 2.nap érzem h rohadtul fáj.

2015. okt. 4. 17:45
 28/36 anonim ***** válasza:
2# vagyok. Hétvégére nem vártam, hát nem is jött :) Ma pozit teszteltem, bár még halványka, de szorítok, hogy erősödjön :D
2015. okt. 5. 13:25
 29/36 anonim ***** válasza:

Én is sajnálom,kedves Kérdező!Utolsónak nagy gratula!

Én mára nem vártam,nem is jött,de negatív lett a tesztem.Még reménykedem,hátha még korai volt a tesztelés,nekem később van a peteérésem is.

2015. okt. 5. 18:42
 30/36 anonim ***** válasza:
Haliho.na ugyebar en 7-8.ra nem varom.es ma (6.an) delelott fajt a mehem(vagy petefeszek nem tudom) es tojasfeherjes nyakom volt egesz nap.tokre meglepodtem.most este egyutt is voltunk hatha ovum van,es most aktus utan is jott eleg sok ilyen nyak.hat nem tudom mi lehet,de bizom benne ha ott var egy edes kis petesejt es be is fog agyazodni mensi utan *-* mert ugybar 1-2 napon belulre nem varom.baromi kivancsi vagyok.Tobbiekkel miujsag?kerdezo megjott neked?
2015. okt. 6. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!