Ki nem várja október elejére?

Szia!
A múlt havi ciklusomat nézve szept.30. vagy okt. 1-én kellene nem megjönnie viszont a hőm alapján ma vagyok 9 dpo-n így hétfőre nem várom.
Szurkolok kérdező nagyon!

Szurkolok Lányok Nektek is :).
Valakinek van görbéje?

Sziasztok!
Én október 7.re nem várom.Viszont elvileg ma vagy holnap van ovum,naptár szerint,viszont nem érzek semmit,de hétfő este,éjfél körül voltunk együtt akkor rengeteg tojásfehérjés nyákom volt.Remélem van ovum.Úgyhogy ma még belecsapunk a lecsóba :P aztán indul a reménykedés!!!
Kérdező,meg többiek, drukkolok nagyon!

itt a görbém. igen, tudom alacsony a hőm...minden hónapban ilyen a görbém, remélem azért van ovum...úgy tudom nem fontos hogy 37 fok felé menjünk csak hogy a korábbi napokhoz képest 2-3 tized fokkal minimum emelkedjen...ez a 3. próbálkozós hónapunk. nektek van görbétek?

Kedves kérdező nem baj,ha nem megy 37 fokra fel a hőd.Nekem is alacsony az alaphőm.Pár nap és kiderül tényleg volt-e ovud :)
Nekem most ilyen a görbém és úgy tűnik van egy extra halvány pozi tesztem.Remélem erősödni fog mert több mint 4 éve várjuk a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!