Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja október elejére?

Ki nem várja október elejére?

Figyelt kérdés
5-6 körülre nem várom. tegnap volt peteérésem, tegnap előtt tegnap együtt voltunk, ma is együtt leszünk.
2015. szept. 23. 14:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Mennyire pici a babuci?

Hát igen így tény kényszer szaga van,de ha tényleg akkor volt ovud simán elkaphattátok :)

Sajnos nekem április óta egy ciszta-magas prolaktin kombó miatt nem is volt peteérésem.Most a cickafark segített a ciszta kipukkadásában a mastodynon csepp pedig a prolaktinomra hatott :)

1-es

2015. szept. 24. 14:01
 12/36 A kérdező kommentje:
1 éves elmúlt, csak ugye mire lefürdetjük, elalszik már mi is hullák vagyunk. hát én most bízom a jó szerencsében egyenlőre, a lányom 3.ra összejött, hátha megint a hármas a nyerő :) csak azért fura mert vele mindig 37 fok fölé mentem, és az alaphőm is magasabb volt...persze akkor 9 órákat aludtam és nem 5-6 órákat.
2015. szept. 24. 14:19
 13/36 anonim ***** válasza:

Ez érdekes én is 5-6 órákat alszom....Szurkolok nagyon!

Esetleg ha feltöltöm a tesztet megnéznétek?Ahogy pozi a teszt a vetélésem miatt utrót kell szednem,de nem tudom ez már annak számít-e...

2015. szept. 24. 14:33
 14/36 A kérdező kommentje:
persze töltsd
2015. szept. 24. 18:21
 15/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakozom én is... Én 8.-ára nem várom... Nekem van egy 3,5 éves kislányom , aki elsőre összejött és most ez az első "próbálkozós" hónap. Azért csak "próbálkozós", mert még eddig nem volt tervben, egy hirtelen felindultságból kezdtünk nem védekezni, mert még várni akartunk fél évet a tesóval. 2 alkalommal nem védekeztünk, de pont az esélyes napok körül. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a vége.

2015. szept. 25. 12:32
 16/36 anonim ***** válasza:

Sziasztok!én 5-re nem várom.Mi is hirtelen felindulásból követtük el a kistesó-projectet,mert nagyon gondolkoztam rajta hogy bevállaljam-e.A lányom 4 és fél éves lesz.

Ő elsőre sikerült és most ez is első próbálkozás.Remélem elkaptuk az időpontot:)

Szorítok én is mindannyiótoknak!

2015. szept. 27. 18:47
 17/36 A kérdező kommentje:
nekem is okt 5...ma vagyok dpo 6 enyhe szurkalas volt delutan de nekem az gyakori lutealisban.
2015. szept. 27. 20:26
 18/36 anonim ***** válasza:

Sziasztik!

A 09-25 12:32-es vagyok.

Ti teszteltek előtte vagy várok vele a menzeszig? Úgy voltam vele, hogy mivel annyira nem is beszéltük meg, hogy mi lesz, nem élem bele magam és ha nem jön össze se lesz csalódás, hisz annyi esélyt nem adtunk a dolognak, de nem tudok vele nem foglalkozni... Már nagyon kíváncsi vagyok és minden nap nem is kevésszer gondolok rá, hogy mi van, ha összejött...

2015. szept. 28. 08:21
 19/36 A kérdező kommentje:
előző hónapban két tesztet is előttem a nemvárt előtt...aztán meg is jött. most megfogadtam hogy nem tesztelgetek...meglátjuk meddig bírom.
2015. szept. 28. 10:06
 20/36 anonim ***** válasza:
De neked ha jól emlékszem már csak 1 hét van addig. Nekem 1,5 hét. Nagyon lassan megy az idő! :) :S
2015. szept. 28. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!