Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sose hittem volna hogy én is...

Sose hittem volna hogy én is felteszem ezt a kérdést, de lehetek terhes? 17\L

Figyelt kérdés
Egy évig használtam huvelygyurut. Júniusban hagytam el. A menzeszem soha nem volt beállva(11 eves korom ota),csak a huvelygyuruzes ideje alatt,15.-ere. Legutóbbi két alkalommal elobb jott meg mint kellett volna,kilencedikén és nyolcadikán. Ebben a hónapban teljesen kimaradt a menzesz,22 van es se hire se hamva. A legtöbb eddig egy hetes késés volt,teljesen még soha nem maradt ki. Pharmatex+megszakítással vedekezek,de bevallom őszintén a közeljövőben egyszer pharmatex nélkül voltunk együtt... Vettem két tesztet,tegnap du. Es ma reggel elvégeztem őket,mindkettő negativ lett. Mekkora az esélye hogy babas vagyok?
2015. szept. 22. 06:46
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Ha megjött akkor nincs.
2015. szept. 29. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!