Sose hittem volna hogy én is felteszem ezt a kérdést, de lehetek terhes? 17\L
Figyelt kérdés
Egy évig használtam huvelygyurut. Júniusban hagytam el. A menzeszem soha nem volt beállva(11 eves korom ota),csak a huvelygyuruzes ideje alatt,15.-ere. Legutóbbi két alkalommal elobb jott meg mint kellett volna,kilencedikén és nyolcadikán. Ebben a hónapban teljesen kimaradt a menzesz,22 van es se hire se hamva. A legtöbb eddig egy hetes késés volt,teljesen még soha nem maradt ki. Pharmatex+megszakítással vedekezek,de bevallom őszintén a közeljövőben egyszer pharmatex nélkül voltunk együtt... Vettem két tesztet,tegnap du. Es ma reggel elvégeztem őket,mindkettő negativ lett. Mekkora az esélye hogy babas vagyok?2015. szept. 22. 06:46
21/31 anonim válasza:
De, van, aki tudja, hogyan kell védekezni, és alkalmazza is. Az más kérdés, hogy soha nem fog ilyen kérdést kiírni.
A pearl index pedig egy valós szám, nem családi/baráti közvéleménykutatás. Ha neked nem kockázat százból 35, akkor nem. Azért egy 17 éves gyereklánynál szerintem kva szr arány. De nézőpont kérdése, persze. Legyél nyugodtan flegma és maholnap anya. Ez erről szól. A te tested, a te életed, úgy szúrod el, ahogy akarod. Lehetsz terhes simán, de reméljük, megússza a baba.
22/31 anonim válasza:
Utolsó! Nem vitatkozni szerettem volna, egy 17 éves lány ne alkalmazzon megszakítást, ha már egyszer nemi életet él! Én magamra értettem, hogy én mit gondolok a dologról, miután vita alakult ki. Én 17 évesen nem írtam volna ki ilyen kérdést, mert eszembe nem jutott volna szexuális életet élni, sőt, utána még 5 évig nem! Most pedig azért nem ítélem el a saját szempontomból a megszakítást, mert 29 évesen valóban az a kategória vagyok, akinél nem gáz, ha becsúszik. :)
23/31 A kérdező kommentje:
Micsoda rosszindulat. Inkabb a te szuleidnek kellett volna ,,megusznia" teged. Ezzel most pont olyan reális voltam mint te. Le lehet akadni erről a megszakítás dologról,elmondtam hogy nem csak azzal védekezek ellenben te teljesen úgy állítod be. Igen is a pharmatex+(!)megszakítás módszer biztonságos! Elmondom másképp is,hátha így mar fel tudod fogni. A pharmatex es a megszakítás együtt alkalmazva biztonságos amennyiben eloirasszeruen tortenik a használata. Mostmár kezded felfogni?:) Mint mondtam áttérek biztonságosabb modszerre a pesszariumra.
2015. szept. 22. 15:41
24/31 anonim válasza:
Felfogtam kislány, felfogtam. Te nem menstruálsz, nem én! Te felfogtad, melyik oldalon vagy? Röhejes. N32
25/31 A kérdező kommentje:
Oké,akkor ezt le is zártuk ennyivel remélem. :) Majd kivizsgalnak miert nem jott meg. Es még ha babas is vagyok,szerencsés lehet a gyerekem hogy nem olnem meg abortusszal,nem dobnam el hanem vállalnám érte a felelősséget amennyire csak megvalósítható ennyi idosen. Ugy élek szexuális életet hogy tudom barmikor becsuszhat egy esetleges terhesség,aminek én vállalom a következményeit. Igy helyes,nem hinnem hogy ez a rossz hozzáállás,jo anya leszek akár később,akár most. Sot talan jobb anyava válnék mint jo néhány tolem idősebb ,,anya"...Szerencses lesz a gyermekem hogy én lehetek majd az anyja,szivvel lélekkel szeretni fogom,bármit megteszek érte akar most akar kesobb...
2015. szept. 22. 15:57
26/31 A kérdező kommentje:
Majd irok mi lett,hatha erdekel valakit.
2015. szept. 22. 16:08
27/31 anonim válasza:
Írj, remélem, minden a legjobban alakul, akár terhes vagy akár nem.
28/31 anonim válasza:
Sok sikert hozzá, akármi is lesz az eredmény. Habár szerintem nem vagy terhes, viszont a problémád mindenképp érdemes kivizsgáltatni. És ne foglalkozz azzal, akik belekötnek a védekezési módszereidbe, én sokáig alkalmaztam a Pharmatex plusz megszakítás módszert.
29/31 A kérdező kommentje:
Péntek hajnalban Megjött,de most kedd reggelre kb nyoma sincs...Regen egy hétig tartottak a vérzések es erosek voltak,fogamzasgatlo mellett gyengébb es az ötödik napon mar max pecsételő volt. Próbálok minel hamarabb nőgyógyászhoz jutni,de ezekszerint van felnivalom avagy nincs?:\
2015. szept. 29. 06:54
30/31 anonim válasza:
Biztosan nincs, nyugodj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!