Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sose hittem volna hogy én is...

Sose hittem volna hogy én is felteszem ezt a kérdést, de lehetek terhes? 17\L

Figyelt kérdés
Egy évig használtam huvelygyurut. Júniusban hagytam el. A menzeszem soha nem volt beállva(11 eves korom ota),csak a huvelygyuruzes ideje alatt,15.-ere. Legutóbbi két alkalommal elobb jott meg mint kellett volna,kilencedikén és nyolcadikán. Ebben a hónapban teljesen kimaradt a menzesz,22 van es se hire se hamva. A legtöbb eddig egy hetes késés volt,teljesen még soha nem maradt ki. Pharmatex+megszakítással vedekezek,de bevallom őszintén a közeljövőben egyszer pharmatex nélkül voltunk együtt... Vettem két tesztet,tegnap du. Es ma reggel elvégeztem őket,mindkettő negativ lett. Mekkora az esélye hogy babas vagyok?
2015. szept. 22. 06:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
26%
A Pharmatex plusz megszakítás dolgot igenis sokan alkalmazzák. A Pharmatexes hüvelyben az előváladékból kiszabadult pár csepp sperma (ha van) igenis nem fog feljutni, gondoljátok csak át. Megint más, mikor valakibe beleélveznek mellette és egy kúpra jut x mennyiségű sperma, amiből nem képes mindet leölni. Mi is évekig csináltok így, aztán a Pharmatexet is elhagytuk. A megszakításnál is ott kezdődnek a bajok, mikor a férfi az utolsó pillanatban próbálja meg kirántani, több-kevesebb sikerrel. Vagy ha valóban van az előváladékában spermium (ami közel se általános, csak mindenki ezt terjeszti), és a nő még ráadásul baromi termékeny is, vagyis nagyon könnyen képes teherbe esni. Azért kell védekezni, hogy ezeklet kiküszöböljük!
2015. szept. 22. 09:36
 12/31 anonim ***** válasza:

Aki szerint ez nem veszélyes: ha a te 17 éves lányod lenne a kérdező, akkor is azt mondanád, hogy nem gond a megszakítás, csak ne az utolsó pillanatban rántsa ki? Biztos???

Lehetsz terhes simán, mivel amit műveltek, az nem védekezés, hanem orosz rulett. Vagy bejön, vagy nem.

2015. szept. 22. 10:10
 13/31 anonim ***** válasza:
3 éve hogy a rákba ne lett volna, amikor középiskolásként, több mint 10 éve került a kezembe először a prospektusa? :D
2015. szept. 22. 10:36
 14/31 A kérdező kommentje:
Azért ezt a huzzal mar el stílust fejezzük mar be,szerintem én normális stílusban válaszoltam,forditva is ez a minimum. Azt meg nem tudom honnan a rakbol veszed hogy 1 meg nem voltam 2 miert volt szükségem fogamzasgatlora,mert nem jokedvembol roncsoltam az egeszsegemet vele 3 miert hagytam abba,annak is oka volt. Rengeteg egészségügyi vizsgálaton mentem át az utóbbi években,szinte nincs amit ne vizsgaltak volna ki rajtam,meg természetgyogyasznal is jártam. Teletomtek mindenfélevel,műtétem is volt . Nem kell olyasmibe belearcoskodni amirol nem tudsz semmit,Köszi. A másik meg hogy nem a fogamzasgatlasok hatekonysagara vagyok kivancsi,a kérdésem nem arra irányul,szoval koszonom ezekre a ,,valaszokra" sem vagyok kivancsi. Mellesleg semmi értelme ennek a pharmatex vitának,azert esnek mindig teherbe mellette mert nem eloirasszeruen használják,es nincsenek tisztában vele hogy ettol meg nem megengedett a beleelvezes. Mellesleg óvszer mellett is legalabb olyan arányban becsúszik a gyerek,szoval szerintem inkabb haggyuk is. Valaszt meg mindig nem kaptam a kerdesemre,hany százalék esélyem lehet ra hogy gyerek van....
2015. szept. 22. 10:51
 15/31 anonim ***** válasza:
72%
50%
2015. szept. 22. 12:06
 16/31 anonim ***** válasza:
76%

Ismered a pearl index fogalmát? Ott latolgathatod az esélyed. A megszakítás 35, az óvszer 2. A Pharmatex kb. 18-as.

Igaz, tök egyforma...

2015. szept. 22. 12:09
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Megszakítás mellett 5 év alatt nem estem teherbe, ezért írtam, amit írtam. Ettől függetlenül ha valaki nem akar gyereket, olyan módszert válasszon, ami valóban biztonságos és védelmet nyújt!
2015. szept. 22. 13:11
 18/31 anonim ***** válasza:

Amennyiben az aktus több mint két hete volt és negatívat teszteltél akkor valószínűleg nem vagy terhes.

Ettől függetlenül a kimaradt menzesz miatt érdemes lenne felkeresned egy nőgyógyászt.

2015. szept. 22. 14:20
 19/31 A kérdező kommentje:

Köszi!

Senki nem állította hogy egyforma az arany. Mellesleg gondolj arra is hogy nagyon sokszor rosszkor szakad ki a gumi. Azért mert védekezek nem kérek lehordast,köszönöm(ezt a legutóbbi egy alkalmat leszámítva,de tobb ilyen nem lesz). Nekem ne alszenteskedjen senki hogy mindig minden körülmények között tokeletesen védekezik mert nem hiszem el.

Elfogok menni nőgyógyászhoz. :)

2015. szept. 22. 14:36
 20/31 anonim ***** válasza:
31%
Igazad van Kérdező. Nem szeretem mikor valaki jön ezzel a Pearl indexxel, hiszen az csak egy átlag. 100 nőből megszakítás mellett 35 teherbe esik egy év alatt, a másik 65 meg lehet 5 év alatt se. Fogamzásgátló mellett is esnek teherbe. Soha nem szedtem, de nem is akartam az az 1 lenni, akinek pont az mellett sikerül be... Erről ennyit, lehet lepontozni. A kedvencem az mikor valamit eseményutániért küldenek rögtön, mert a barátja berakta 2 másodpercre gumi nélkül. Azért gondolkozzunk már reálisan, vajon mennyi a teherbeesés lehetősége...
2015. szept. 22. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!