Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen eséllyel lehetek...

Milyen eséllyel lehetek terhes? Több lent

Figyelt kérdés
Szóval tegnap este( 2015.09.19-én este 0kor lefeküdtem a barátommal) menstruáció közben.A gumióvszer sajnos kilyukadt.Elmentem reggel ügyeletre hogy kérjek egy esemény utánit,nem akartak adni mert ugye menstruálok és kicsi rá az esély,de kikönyörögtem,hogy a biztonság kedvéért adjanak.Bevettem reggel,majd pedig ugye 12óra múlva a következőt.Ugye kevés rá az esély hogy terhes vagyok?Mindent megtettem,fogamzásgátlót még nem szedtem de elmegyek nőgyógyászatra minél hamarabb!

2015. szept. 20. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nem vagy terhes. Ha menstruálsz már akkor sem lehetsz, de így meg aztán végképp nem.
2015. szept. 20. 18:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Remélem következő hónapba is megjön:)
2015. szept. 20. 20:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Sikeresen bevettem mindkét fogamzásgátlót.Az aktus közben is menzeszem volt (2.nap) és mióta bevettem elállt a vérzésem.Ez normális? Össze lennének zavarva a hormonok?

De ugye ha még most kicsit vérzek akkor 100% hogy nem lehetek terhes? Bocsánat hogy értetlenkedek de be vagyok parázva.

2015. szept. 21. 17:56
 4/4 anonim válasza:

Nem tudom mennyire aktualis meg ez a tema (bar latom tegnap elotti)Szoval Jol tetted hogy vettel be tabletat,mert mint koztudott menstruacio allatt is teherbe lehet esni,meg ha igen keves is ra az esely.De azt nem igazan ertem hogy miert vettel be ket tabletatt.Olyan fajta volt?

Es hogy erted hogy "elallt" Nem verzel mar vagy meg megvan egy kicsit?

Az a baj igy latatlanban nagyon nehez mindenkeppen el kene menned dokihoz!

2015. szept. 23. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!