Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sose hittem volna hogy én is...

Sose hittem volna hogy én is felteszem ezt a kérdést, de lehetek terhes? 17\L

Figyelt kérdés
Egy évig használtam huvelygyurut. Júniusban hagytam el. A menzeszem soha nem volt beállva(11 eves korom ota),csak a huvelygyuruzes ideje alatt,15.-ere. Legutóbbi két alkalommal elobb jott meg mint kellett volna,kilencedikén és nyolcadikán. Ebben a hónapban teljesen kimaradt a menzesz,22 van es se hire se hamva. A legtöbb eddig egy hetes késés volt,teljesen még soha nem maradt ki. Pharmatex+megszakítással vedekezek,de bevallom őszintén a közeljövőben egyszer pharmatex nélkül voltunk együtt... Vettem két tesztet,tegnap du. Es ma reggel elvégeztem őket,mindkettő negativ lett. Mekkora az esélye hogy babas vagyok?
2015. szept. 22. 06:46
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Akarom mondani a közelmúltban.
2015. szept. 22. 06:51
 2/31 anonim ***** válasza:
66%

Esély mindig van. A pharnatex semmire se jó, a megszakítás meg nem védekezés.

A közeljövő amúgy az, ami még nem történt meg, esetedben közelmúlt akart az lenni

2015. szept. 22. 06:55
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Sosem lehet tudni. Mivel ilyen idősen a rendszertelen menzesz hormonproblémára utal, úgy is tanácsos orvoshoz menned. Ő majd a terhességről is többet tud mondani. Jelentkezz be az orvosodhoz!
2015. szept. 22. 07:05
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom látatlanban, lehetsz-e terhes, de a pharmatex helyett tényleg válts át más fogamzásgátló módra, mert nagyon megbízhatatlan, itt is sorra olvasom az olyan eseteket, hogy ezzel védekeztek és terhes lett a nő.

A megszakítás szintén nem biztonságos, még pharmatexxel együtt sem.

2015. szept. 22. 07:26
 5/31 A kérdező kommentje:
Elnézést,nem figyeltem oda mit írok,kijavítottam magam. A pharmatex valóban nem hatásos,amennyiben hüvelyen belül történik meg az ejakuálás,de megszakítással kiegészítve igen is véd! Tisztában vagyok vele hogy a megszakítás nem védekezés,de megtörtént,nem tudom visszacsinálni. Az óvszert nem bírom sajnos,szóval az ki van zárva. Nemsokára beszerzek egy pesszáriumot(már ha nem csúszott be gyerek...). A kérdésem továbbra is fennáll,mekkora az esélyem hogy baj van? Elmegyek nőgyógyászhoz természetesen. Köszi a válaszokat.
2015. szept. 22. 07:32
 6/31 anonim ***** válasza:
57%

Ha megfelelően véd, akkor min pörögsz?

Nővérem megszakítás és pharmatex mellett lett terhes, mára 3 éves a nagylány.

Egyébként a leglényegesebb infó lemaradt. Mennyivel a "közelmúltban" történt aktus után végezted el a tesztet?

Ha több, mint két hét, akkor hihetsz a tesztnek. Ha kevesebb, akkor még korai volt a tesztelés.

2015. szept. 22. 07:59
 7/31 anonim ***** válasza:
0%
Szép próbálkozás kedves utolsó, 3 éve nem volt még Pharmatex.
2015. szept. 22. 08:23
 8/31 anonim ***** válasza:
75%
Több mint 5 éve használtam pharmatex hüvelykúpot, úgyhogy volt már 3 éve is 😂😂
2015. szept. 22. 08:29
 9/31 A kérdező kommentje:
Azért pörgök,mivel mint mondtam egyszer pharmatex nélkül voltunk együtt,es azért is mert mint tudjuk 100%-os védekezési módszer nincsen. Minimálisan mindig ott az esély. Tobb mint két hete történt.
2015. szept. 22. 08:50
 10/31 anonim ***** válasza:
56%

Kedves utolsó, hogy a viherba ne lett volna.

Kérdező, te meg ne tömd már magad hormonnal, ha nem menstruálsz normálisan, húzzál el endokrinológushoz, aki kivizsgál, MIÉRT nem!

2015. szept. 22. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!