Ovuláció környékén ti tapasztaltok nyákot vagy bármilyen folyást? Ez törvényszerű?
Figyelt kérdés
Ettől a hónaptól kezdünk el próbálkozni, szeretném kideríteni mikor van ovum. A 14. és 15. ciklusnapomon a reggeli wc-zés alkalmával tapasztaltam egy kevés fehér folyást (azt is csak törléskor). Ezt nem feltétlen tudtam be ovuláció jelének, mivel napközben már teljes "szárazság" volt. Viszont eltelt 2 nap és azóta is. Most akkor kizárásos alapon mégis akkor lehetett ovu? Legközelebb veszek tesztet is, de csak most kezdtem el utánaolvasni a dolgoknak.2015. szept. 18. 10:37
1/1 anonim válasza:
Én a nyàkra nem adok, figyelgem sokàig, volt hogy tankönyvi volt (tojàsfehérje szerű vagy vìzserű), aztàn pont abban a hónapban, mikor megfogant a baba, nem volt semmilyen, csak szàrazsàg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!