Mennyire törvényszerű a nyúlós nyák ovuláció környékén ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Szoptatok még, eddig 2x volt meg, május 6, június 13, kicsit hosszú volt ez a ciklus. Szoptatás alatt ha meg is jött már, nem valószínű, hogy lesz peteérésem? Mert nem tapasztalom a nyúlós nyákot, ami a kisfiam fogantatásakor elég erőteljesen jelentkezett.2015. jún. 26. 11:30
1/3 anonim válasza:
Nekem sosem volt nyúlós nyák.Most várom a 2.babámat :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És az lehet, hogy egyszer van bő nyúlós nyák, létre is jön a terhesség, aztán meg semmi és mégis megtörténik az ovu? Ugyanazon nőnél. Vagy akinek bő nyákkal lett az első gyereke akkor a második is úgy fog összejönni? Bocsi, hogy ha kicsit kivesézem a témát.
2015. jún. 26. 17:51
3/3 anonim válasza:
Szerintem lehetséges. Lehet, hogy az ember szervezete szülés után totál megváltozik és más "jeleket" ad, produkál. Szóval szerintem simán lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!