Lombikos vagyok. Tapasztaltok ilyen téren?
5 napos embriótranszfer volt. Aug 22.-én adtam be a tüszőrepesztőt, az már majdnem kettő hét.
Megmutattam a tesztet a barátnőmnek, és ö is látta azt a bizonyos csíkot, de tényleg nagyon halvány. Úgy hogy most már az a kérdés hogy a gyógyszerek miatt van ott vagy egy babóca, esetleg kettő miatt. Ugyan is kettő került vissza, de iker terhességnél sokkal nagyobb szokott lenni a HCG szint. Egyel is beérném csak legyen ott, és maradjon is ott. Minden kiderül egy hét múlva.
Tehát aug. 22. a tüszőrepesztő, és gondolom 24-én volt a leszívás, és 28-án kaptál vissza 2 embriót? Mert akkor még csak ET+7 napon vagy ma, és ha már látszik valami a teszten, az jóóó :)
Tesztelj 2 nap múlva, ha erősebb a 2. csík, akkor bizony elindult valaki :)
Nálam úgy volt, hogy a kislányomnál 5 napos embriókat kaptam vissza, ET+5 napon lett iszonyat halvány pozitív, most pedig ugyanezen a napon simán látható, közepesen erős lett a 2. csík, és ikrek lesznek.
Drukkolok, hogy ettől egyre erősebb csíkot láss!
Majd írd meg mi lett :)
Köszönöm a válaszokat, talán így egy kicsit megnyugodtam. Viszont van még egy dolog. Folyamatosan azt érzem mintha egy hatalmas lufit lenyeltem volna, soha nem volt gond a gyomrommal, most meg állandóan fel van puffadva a hasam, alig eszem valamit és szuszogok mint egy kacsa. Például ma reggel megettem egy fél kiflit egy vékony szelet sonkát fél paradicsomot, és a reggeli kávé. Na ez után alig kaptam levegőt. Ez szerintem minimális reggeli. És egész napra elkísér, az édességet egyáltalán nem kívánom pedig a program kezdete előtt mindent ettem mindennel. Mondjuk ez nem is baj hogy nem vagyok kívánós, csak maradjon is így. Nálatok volt ilyen lufi érzés?
Szerintem hétfőn megint tesztelek és akkor majd írok hogy mi a helyzet. Még egyszer köszi a biztató és nyugtató szavakat. Majd jelentkezem.
Sziasztok!
Örömmel tudatom hogy mind a kettő babóca megtapadt.
A lufi érzésről pedig kiderült hogy ici picit túlstimuláltak, de kezelve lett a dolog. Most már jól vagyunk mind a hárman, és remélem hogy hárman is maradunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!