Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire törvényszerű, hogy...

Mennyire törvényszerű, hogy csak abban a 2-3 napban eshet teherbe valaki? Volt olyan aki nem ez alapján pròbálkozott és terhes lett?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztosan, de nem ők voltak többen. Miért kérded?
2014. aug. 28. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem törvényszerű. Én mindhárom esetben nem akkor estem teherbe. Igaz, hogy nem alkalmazkodunk az "előírásokhoz", hanem akkor voltunk együtt, amikor kedvünk volt.
2014. aug. 28. 11:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Azèrt kèrdezem mert majd szeretnék probàlkozni de fèlek hogy pont akkor nem leszünk együtt mert a pàrom dolgozni fog.eddig megszakitàsosan szeretkeztünk de nem estem teherbe.pedig sok ismerősöm mèg vèdekezès mellett is terhes lett bàr azok nem tervezettek voltak.orvos meg tudja mondani hogy mikor kellene probàlkozni?
2014. aug. 28. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg, de házi módszerekkel Te is meg tudod. lh teszt, hőmérő, önismeret. ;-)
2014. aug. 28. 11:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi bàr mostanàban kezd eltèrni a ciklusom 2-3 nappal ès a mennyisèg is vàltozott.de megnèzem ezeket a mòdszereket
2014. aug. 28. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!