Most ez mi a franc?
Figyelt kérdés
5 napja késik!viszont semmit nem érzek, sem azt h meg akarna jönni, sem azt h terhes lennék! a szokásos menzesz előtti mell duzzadás,érzékenység is elmaradt, eddig majd meghalltam annyira fát, most meg semmi!! kb 2 hete negativat teszteltem!2015. szept. 16. 11:07
11/19 A kérdező kommentje:
DE ANYUKÁMNAK, NEM IS EGYSZER HANEM KB 5X CSAK A HCG NÉZTÉK...ÉS SEMMI!...CSAK HOGY VAN ILYEN.....
2015. szept. 16. 12:50
12/19 anonim válasza:
jo de ezt mi nem tudtuk,nem kell igy lekiabálni mindenki fejét...
akkor ha ennyire ragaszkodsz hozzá,várd h nőljön a hasad,hisz akkor a teszt se mutatná ki nálad hisz az is csak a hcg-re reagál.
13/19 A kérdező kommentje:
nem én voltam aki lehülyézte a másikat......
:D:D:D:D
2015. szept. 16. 13:10
14/19 anonim válasza:
11-es vagyok
Nem mindenki hülyézett le, szóval nem szükséges mindenkivel kiabálni. :)
Vegyél egy tesztet és előrébb leszel.
15/19 A kérdező kommentje:
De elnézést kérek,nem gondoltam, h egy tesztelés ekkor problémát okoz egyeseknél, nem akartam leírni az egész családi életem.... én nem támadás képp írtam vissza, csak hogy magyarázzam a az indokolatlan lehülyézést, a szándék ennyi volt! de úgy látom, hogy még mindig több a támadó, mint a normális tanácsadó ember!!!!
2015. szept. 16. 13:14
16/19 anonim válasza:
Hát a lehülyézés az minden volt, csak indokolatlan nem :D Hülye vagy, mint a föld.
17/19 A kérdező kommentje:
:D:D:D ....ennnyi
2015. szept. 16. 13:20
18/19 Vilcsianyuja válasza:
Már megbocsáss, de tényleg nem kell itt ordítozni, akik segíteni akarnak, azokat is vérig sérted. Reméltem, engem ebbe a csoportba sorolsz, de most már mindegy. Függetlenül anyukád terhességének történetétől, pont azon elmélkedsz, hogy esetleg terhes vagy normális menstruáció mellett, most meg 5 nap vérzéskimaradás után nem tesztelsz? Ebben hol a logika? Egyrészt. Másrészt, igenis nagyon nem mindegy, hogy két hete anyukád esete miatt teszteltél, ami akár nem is lett volna alaptalan, de mivel ezt nem írtad, ne csodálkozz, hogy félreértettünk. Első és második olvasatra is meghökkentő, hogy 2 hete teszteltél, ha nem tudom az okát. Adja magát a kérdés, a te kérdésed stílusában: mi a francért?
19/19 anonim válasza:
Mi ujság kérdező?Csináltál tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!