Most ez mi a franc?

Figyelt kérdés
5 napja késik!viszont semmit nem érzek, sem azt h meg akarna jönni, sem azt h terhes lennék! a szokásos menzesz előtti mell duzzadás,érzékenység is elmaradt, eddig majd meghalltam annyira fát, most meg semmi!! kb 2 hete negativat teszteltem!
2015. szept. 16. 11:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
most kéne tesztelned...2 hete még csak beágyazodás se lehetett olyan hamar,j hogy negativ volt a teszt
2015. szept. 16. 11:10
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

2 hete kellett, hogy kufircoljatok, mert akkor lehetett csak a pete érésed. Most kell tesztelned, mikor már pár napja nem jött meg.

A semmit nem érzel, könnyen lehet hogy a hormonjaid felborultak és csak késik a mensid.

2015. szept. 16. 11:14
 3/19 anonim ***** válasza:
56%

Ez most az a franc, hogy hülye vagy....

Ha 5 napja késik, akkor leghamarabb 5 nappal ezelőtt kellett volna tesztelj, vagy utána, de nem 2 hete, akkor még nincs mit kimutasson, még be sem ágyazódott...

2015. szept. 16. 11:38
 4/19 A kérdező kommentje:
egyből lehülyézel anélkül, hogy tudnád, hogy miért teszteltem!....csak gratulálok! :D a tesztelésem okna nem más, mint reggeli émelygés, és egész napos hány inger volt!...ha ettől hülye lennék, akkor a hülyék mitől hülyék vajon?!?!?!?!?
2015. szept. 16. 11:42
 5/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az első két válaszólónak! :)
2015. szept. 16. 11:48
 6/19 anonim ***** válasza:
hiába émelyegtél,tudhatnád h középidő utáni 10.12. napon van csak beágyazódás,és az előtt nem termelődik hcg amit kimutasson a teszt...
2015. szept. 16. 11:48
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Tesztelj!

Nekem is a pms elmaradása volt az első tünet ;)

2015. szept. 16. 11:50
 8/19 Vilcsianyuja ***** válasza:

Nagyon korán teszteltél, és tényleg kicsit nem érteni, hogy miért nem tesztelsz így 5 nap kimaradás után újra, ahelyett, hogy feltetted a kérdést. Nem sértésből írom, csak hogy értsd, a többiek miért támadtak le. Én sem voltam egy zseni éppenséggel az első terhességemnél, fogalmam se volt a tesztelés szabályairól, egy héttel nemvárt előtt teszteltem, mert a dobozra az volt írva, hogy már 1 napos terhességet kimutat. Ez nyilván ordas nagy baromság, mint ahogy a használati útmutatóban már le is volt írva, hogy a kimaradt vérzés napjától lehet érvényesnek tekinteni.

Szóval nálad az émelygésnek még valószínűleg nem is volt köze egy esetleges teherbeeséshez, de a késés és a mellfeszülés kimaradása igencsak arra utal, hogy összejött (nálam is volt ilyen tünet, én is aztán 5 nappal nemvárt után teszteltem durván pozit).

Úgyhogy tesztelj!

2015. szept. 16. 11:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy terhes vagy! Mikor késett a menstruációm, nekem sem volt semmi tünetem. :) Most 14 hetes terhes vagyok. :) Én is csak azt tudom mondani, hogy tesztelj most egyet, szerintem ki kell mutatnia, mert nagyon ritkán fordul elő hogy negatív teszt ellenére terhes valaki.
2015. szept. 16. 12:17
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyád nem Te vagy, ráadásul az akkor volt, most meg most van. Manapság inkább az a baj, hogy olyanok is terhességi tüneteket produkálnak, akik nem várnak gyereket, csak bebeszélik maguknak. Egyébként egy sima vérvételen nem nézik a hcg-t, szóval ha nem gyanakodtak terhességre és nem kértek ez irányú labort, akkor persze, hogy nem találtak semmit.

2 hete teszteltél, mert hányingered volt (amit ezer más dolog is okozhat), de amikor késik a menstruációd már 5 napja, értetlenül nézel, hogy mi lehet.... Akár most délután is tesztelhetsz.

2015. szept. 16. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!