Most ez mi a franc?
2 hete kellett, hogy kufircoljatok, mert akkor lehetett csak a pete érésed. Most kell tesztelned, mikor már pár napja nem jött meg.
A semmit nem érzel, könnyen lehet hogy a hormonjaid felborultak és csak késik a mensid.
Ez most az a franc, hogy hülye vagy....
Ha 5 napja késik, akkor leghamarabb 5 nappal ezelőtt kellett volna tesztelj, vagy utána, de nem 2 hete, akkor még nincs mit kimutasson, még be sem ágyazódott...
Tesztelj!
Nekem is a pms elmaradása volt az első tünet ;)
Nagyon korán teszteltél, és tényleg kicsit nem érteni, hogy miért nem tesztelsz így 5 nap kimaradás után újra, ahelyett, hogy feltetted a kérdést. Nem sértésből írom, csak hogy értsd, a többiek miért támadtak le. Én sem voltam egy zseni éppenséggel az első terhességemnél, fogalmam se volt a tesztelés szabályairól, egy héttel nemvárt előtt teszteltem, mert a dobozra az volt írva, hogy már 1 napos terhességet kimutat. Ez nyilván ordas nagy baromság, mint ahogy a használati útmutatóban már le is volt írva, hogy a kimaradt vérzés napjától lehet érvényesnek tekinteni.
Szóval nálad az émelygésnek még valószínűleg nem is volt köze egy esetleges teherbeeséshez, de a késés és a mellfeszülés kimaradása igencsak arra utal, hogy összejött (nálam is volt ilyen tünet, én is aztán 5 nappal nemvárt után teszteltem durván pozit).
Úgyhogy tesztelj!
Édesanyád nem Te vagy, ráadásul az akkor volt, most meg most van. Manapság inkább az a baj, hogy olyanok is terhességi tüneteket produkálnak, akik nem várnak gyereket, csak bebeszélik maguknak. Egyébként egy sima vérvételen nem nézik a hcg-t, szóval ha nem gyanakodtak terhességre és nem kértek ez irányú labort, akkor persze, hogy nem találtak semmit.
2 hete teszteltél, mert hányingered volt (amit ezer más dolog is okozhat), de amikor késik a menstruációd már 5 napja, értetlenül nézel, hogy mi lehet.... Akár most délután is tesztelhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!