Mi a franc ez? Melegallergia?
Figyelt kérdés
A lanyomon idorol idore kijonnek apro pici feher pattanasok.a nyakan es a vallan.Dokinenink latta azt mondta irjam mit eszik,figyeljem,vagy lehet a foga.
Mult hetvegen belazasodott,olyan tanacsot kaptam hogy legyen bodyban,igy is tettem.egyik naprol a masikra az osszes pottye elmulott,azota minden delutan(mire melegebb van bent)egy szal bodyban van,es nem jott neki ki egy sem.
Ha melegallergia akkor vajon miert pont a nyakan jott ki?
Semmi uj etelt nem eszik,irtam mit eszik es nem lattam semmi oszefuggest.
Volt valakinek melegallergiaja?
2011. jan. 18. 14:13
1/2 anonim válasza:
Nem ér össze a tokája és a nyaka? Nálunk emiatt jön ki ott a sok pötty.
2/2 anonim válasza:
Minekünk volt meleg allergiája a picimnek, de őneki az egész hasán meg a kis arcán is kijött és piros pöttyök voltak rajta.Mivel falun lakunk és ez pont hétvégén történt ezért a kórházba vittük a gyermekosztályra ahol közölték h ez csak meleg allergia.Írtak rá neki olyan hintőport amit születésekor is kapott és azzal kellett kezelnünk amitől aztán el is múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!