Valami baja lehet a páromnak, vagy esetleg terhes?
köszi ezt a sok választ.ő is azt mondja hogy megjöhet még.a menszesze 1-én volt aktuális.attól még megjöhet neki most?a női lélek rejtelmei ;-D
annyira csodálatosak vagytok ti nők!!végíg szenvedtek mindent.kitartatok,küzdetek.az élet legcsodálatosabb ajándékát adjátok nekünk férfiaknak.kihordjátok a babát,világra hozzátok,és embert faragtok belőlük.mi férfiak csak egy kis porszem vagyunk mellettetek.sose éljük át amit ti.MINDEN TISZTELETEM AZ ÖSSZES KITARTÓ NŐNEK,KISMAMÁNAK,ANYÁNAK!!!
Teszteljen a párod, most már bármelyik teszt kimutatja! Nagyon-nagyon szorítok Nektek!
Az utolsó kommentedet pedig megkönnyeztem. De hidd el, az ad nekünk erőt, hogy titeket akarunk megajándékozni a babával, aki olyan gyümölcs, amit közösen érleltünk, érlelünk, és amihez ti is épp ugyanannyit raktok hozzá, mint mi...
egy 10 hónapja babáért küzdő hölgyemény :-)
köszönök mindent.most már értem a párom miért imádja ezt az oldalt.nagyon kedvesek vagytok.kívánok mindenkinek erőt,kitartást.a babára vágyóknak mielőbbi gyermek áldást.
ja!vettem reggel tesztet,de még nem tudtam odaadni mert alszik a kedvesem,éjszakás volt.
Hihetetlenül aranyos vagy, én is elérzékenyültem az irásodon!
Az én párom is ilyen, tolerálja minden kitörésemet, ami persze nem ellene irányul, dehát azok a fránya hormonok... :)
Szivből kivánom Nektek, hogy pozitiv legyen a teszt eredménye. Várom a fejleményeket!
Egy 16 hetes kismami
sziasztok.sajnos nem lesz babánk még mindig.:-(
de én kitartok és nem adom fel.remélem ő sem.tudja hogy támogatom mindenben.köszi a segítséget.sok boldogságot mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!