Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valami baja lehet a páromnak,...

Valami baja lehet a páromnak, vagy esetleg terhes?

Figyelt kérdés
sziasztok.még sose kérdeztem itt,ezért bocs ha zavaros vagyok.nem nagyon értek a női dolgokhoz.szóval:a kedvesemnek 2 napot késett a menszesze,valami barnázásról beszélt,ami 2 napíg tartott,majd nyomtalanul eltünt.aztánb két nap múlva megint,ami 1 napos volt.azt mondta csak talán pár cseppet vérzett.szerintem nagyok lettek a ciciei(ami bevallom hű de tetszik).ma büdösnek érezte a zsírt.azt hallottam ez lehet terhességtől.azt mondja mindig azt érzi hogy megjön neki.most mi van?mert nagyon szeretnék már kispapa lenni.1éve próbálkozunk.minden este itt lóg az oldalon,mondtam kérdezzen rá,de azt mondta minek,hisz megjött neki.ha rájön hogy én írtam,megöl.ja!erről jut eszembe,ingerültebb is.-na nekem tényleg végem!na de nem volna baj,ha tudnám hogy a babánk miatt.boldogan vállalnám minden dühét.ti mit gondoltok?és mit kéne figyelnem rajta?hogy vegyem rá hogy csináljon tesztet?érzem hogy van ott valaki!!!
2008. szept. 8. 21:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
pl a parom mikor vartuk a lanyomat, minden reggel o is hanyingerrel ebredt akarcsak en:))
2008. szept. 8. 22:50
 12/21 A kérdező kommentje:

köszi ezt a sok választ.ő is azt mondja hogy megjöhet még.a menszesze 1-én volt aktuális.attól még megjöhet neki most?a női lélek rejtelmei ;-D

annyira csodálatosak vagytok ti nők!!végíg szenvedtek mindent.kitartatok,küzdetek.az élet legcsodálatosabb ajándékát adjátok nekünk férfiaknak.kihordjátok a babát,világra hozzátok,és embert faragtok belőlük.mi férfiak csak egy kis porszem vagyunk mellettetek.sose éljük át amit ti.MINDEN TISZTELETEM AZ ÖSSZES KITARTÓ NŐNEK,KISMAMÁNAK,ANYÁNAK!!!

2008. szept. 8. 23:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlenül édes vagy! :) Amúgy pasik/férjek nélkül mi sem tudnánk ám ilyen szép dolgokat véghez vinni! ;) Remélem hamarosan apuka leszel, s kívánom, hogy teljesüljenek az álmaid! :)
2008. szept. 8. 23:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
igy bizony ez a ferfiak nelkul nem menne:) sok sikert es remelem hamarosan apuka leszel !!:)
2008. szept. 8. 23:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Teszteljen a párod, most már bármelyik teszt kimutatja! Nagyon-nagyon szorítok Nektek!

Az utolsó kommentedet pedig megkönnyeztem. De hidd el, az ad nekünk erőt, hogy titeket akarunk megajándékozni a babával, aki olyan gyümölcs, amit közösen érleltünk, érlelünk, és amihez ti is épp ugyanannyit raktok hozzá, mint mi...

egy 10 hónapja babáért küzdő hölgyemény :-)

2008. szept. 8. 23:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem hamarosan anyukák/apukák leszünk! Minden babáért küzdő párnak mielőbbi gyermekáldást kívánok! :) (Mi is 10hónapja próbálkozunk...)
2008. szept. 8. 23:33
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért majd írd meg az eredményt! :)
2008. szept. 9. 09:24
 18/21 A kérdező kommentje:

köszönök mindent.most már értem a párom miért imádja ezt az oldalt.nagyon kedvesek vagytok.kívánok mindenkinek erőt,kitartást.a babára vágyóknak mielőbbi gyermek áldást.

ja!vettem reggel tesztet,de még nem tudtam odaadni mert alszik a kedvesem,éjszakás volt.

2008. szept. 9. 10:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlenül aranyos vagy, én is elérzékenyültem az irásodon!

Az én párom is ilyen, tolerálja minden kitörésemet, ami persze nem ellene irányul, dehát azok a fránya hormonok... :)

Szivből kivánom Nektek, hogy pozitiv legyen a teszt eredménye. Várom a fejleményeket!

Egy 16 hetes kismami

2008. szept. 9. 11:02
 20/21 A kérdező kommentje:

sziasztok.sajnos nem lesz babánk még mindig.:-(

de én kitartok és nem adom fel.remélem ő sem.tudja hogy támogatom mindenben.köszi a segítséget.sok boldogságot mindenkinek!!!

2008. szept. 9. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!