Ha páromnak van vagy 6-8 filmje (sorozat, műsor) amiben ugyanaz az a színésznő/-k szerepel/-nek akkor azt jelenti h esetleg a nő tetszik neki?
Jessica Alba az egyik, másik meg Milla Kunis
de persze nem ők a főszereplők mindegyik filmben
csak emlékeztem párom filmlistájára, és megnéztem h ezek közül melyekbe szerepelnek ezek a nők, és hát elég szépek
meg tudom h a párom szereti a husis baba arcot és a nagy szemeket
ezt tőle kéne megkérdezned.
nekem van olyan színész és színésznő akiknek szinte a teljes életműve megvan és ennek csak annyi az oka, hogy jók.
Nekem is van olyan színésznő akinek minden alakítását kedvelem, mert egyszerűen jól csinálja, de nem vonzódom hozzá csak lenyűgöz a munkássága, és több sorozatban is szerepelt ami mára nagy kedvencem lett.
Nem feltétlenül a színész a lényeg, hanem az amilyen szerepet alakít.
Ha nekem pl. a SciFi a kedvencem, és a szénész/színésznő több scifi-ben is jót alakít akkor valószínű megnézem a többi hasonló filmjét is. :)
A biológiai adottságok miatt a pasik nem feltétlen néznek filmet/sorozatot... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!