15 éves vagyok, ugye nem vagyok terhes?
Szerintem igen, lehetsz terhes.
Ha nem mersz elmenni tesztet venni, akkor honnan fogod tudni biztosra, hogy az vagy-e? Megvárod, míg elkezd kerekedni a hasad?
Mindenesetre remélem, hogy ez a kérdés intő jel minden kamasz számára, hogy a szex nem játék, keserű következménye is lehet. Azt hiszem, ezt a Kérdezőnek a saját bőrén kell most megtapasztalnia.
9-es vagyok, azért kellett lepontozni, mert megkérdeztem, megtartja-e?
tudjátok, nem mindenkinél alapvető dolog az abortusz, jól meg kell fontolni, nem egy nőt ismerek, akik fiatalon teherbe estek, kikaparták őket, azóta sincs gyerekük, túl a 40-en, de nem azért mert nem akartak, hanem mert már nem lehetett
persze, 15 évesen a szülők nyakára gyereket vállalni felelőtlenség, de ott az örökbeadás is vagy akármilyen hihetetlenül hangzik, a gyerek felnevelése
a szülők anyagi helyzetétől, mentalitásától is függ, hajlandóak-e segítséget nyújtani
de persze ne szaladjunk ennyire előre, lehet, hogy nem is vagy terhes (reméljük a legjobbakat!
Valaki csak van, akit be mersz avatni a dolgaidba, akit tud segiteni, és vele is elmehetsz tesztet venni, vagy kérj meg valakit.
De ne várj vele túl sokat, ez nem játék. Attól mert homokba dugod a fejed, még nem lehet semmisé tenni a dolgokat. Tessék kideriteni, hogy terhes vagy-e. Lehetőleg minél előbb. Ilyen késésnél már kimutatja a teszt délután is. (bár azért ilyen korban még rendszertelen a menstruáció, más miatt is késhet, de az ördög nem alszik)
Szerintem csak kamu,nem hinném,hogy létezik ilyen hülye ember(már bocsi)
Ha mégis,akkor nagyon esélyes,hogy terhes vagy.Hétfőn irány terhességi tesztet venni,aztán nőgyógyász.Mivel fiatal vagy még jár támogatás az abortuszra,de ha tovább húzod,akkor meg kell szülnöd a gyereket.
vegyél tesztet,nagy eséllyel terhes vagy.
most félsz tesztet venni,dokihoz menni,de mi lesz pár honap mulva nagy pocakkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!