Egy héttel mensi előtt teherbe lehet esni?
Figyelt kérdés
Tudom, sokan kérdeztek már ilyet, és én olyantól kérdezném, aki valóban így lett babás. Egy héttel mensi előtt voltunk együtt. 30.-án megjött, rendesen öt napig tartott, ebből két napig volt több, de egyáltalán nem volt darabos. Ami fura volt, hogy a hőm végig fent volt mensi alatt, két napra leesett, azóta ismét 36.7 a reggeli hőm. Ami még szokatlan volt, hogy a melleim nem "estek össze" mint máskor, mensi után, hanem továbbra is feszesek, de nem fájnak, csak "nagyobbak". Tudom, teszteljek, csak most megyek tesztet venni, és kiváncsi vagyok a véleményetekre. És még annyi, hogy most erős hányingerem van, és nagyon szédülök, bár ez lehet az időjárástól van. Köszönöm előre is a válaszokat!2008. szept. 8. 09:44
1/5 anonim válasza:
Én mensi előtt 4 nappal estem teherbe, a nővérem is, úgyhogy egyáltalán nem kizárt. :) Szorítok!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy! Remélem....
2008. szept. 8. 10:06
3/5 A kérdező kommentje:
És neked megjött? Megvolt rendesen, vagy már meg sem jött?
2008. szept. 8. 10:07
4/5 anonim válasza:
A barátnőm 2 nappal mensi előtt lett terhes plussz még szoptatott is, így a második baba véletlen lett
5/5 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok: nekem nem jött meg, ráadásul nem igazán terveztük a babát, eszembe se jutott,hogy esetleg terhes lehetek, így csak vártam a mensit, hátha megjön (A szokásos mensi előtti tüneteim megvoltak). A lényeg, hogy csak jó egypár nap elteltével "kapcsoltam", hogy talán baba lehet a dologban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!