Őt meg mi lelte? Miért próbálkozik lehúzni a teherbe esni vágyókat?
csak zárójelbe és személy szerint nagyon örülök, hogy nem lelt partnerre
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia!
Hát igen a mi kórházunkban nem igazán jó az orvosi ellátás, ahogy a beszámolómból láttad, ha valakinek nincsen semmi gondja akkor biztosan jó nőgyógyász, de a meddőséghez nem értett, de legalább bevallotta volna, ehelyett minden egyes vizsgálatnál elkérte a pénzt, természetesen úgy hogy a kórházba ügyeleti időben hívott be. Az új orvosomhoz is magánrendelésre járok nem sokkal kér többet és full-extrás a rendelője, amin nagyon megdöbbentem, hogy a korábbi pénzemért milyen alacsony szintű ellátásban részesültem. Úgyhogy nem egyszerű jó orvost találni, nekem hála istennek sikerült. Ezért mondom mindenkinek, hogy ha egy szemernyi kétely is felmerül az orvosával szemben az váltson, mert azt azért érzi az ember hogy érte-e hozzá, én is éreztem.
Bocs az offért!
Kedves 20 hetes kismama, ha Pesten van a dokid, megírnád privátban ki és hol? Nagyon köszönöm! Szintén pcos, akit nem küld IR-re a nőgyógya...
Kedves babara varo holgyek!
Nagyon-nagyon sajnalom h ilyen megalaztatas ert titeket.
En sirva fakadtam amikor elolvastam a kerdest es ennek az elmebeteg nonek a kommentjeit.
Kerlek ne higyjetek neki egy normalis no nem igy gondokodik,ne hagyjatok h bantson vagy provokaljon titeket.
Ti ugyan olyan ertekes emberek vagytok mint akinek mar van gyereke es hiszem h elobb utobb egy kisbaba titeket is ki fog valasztani arra h ti legyetek az edesanyja.
A mai orvostudomanynak hala nem kell lemondanotok a babarol.
Nekem az abortuszos kerdesnel is mindig eszembe jut h ha ezt most olvassa egy babara varo akkor mit erezhet es ennek altalaba hangot is adok ha nagyon elfajul a dolog.
Szamomra elgondolkoztato es nagyon szembetuno az is h itt nem megy egymas bantasa hanem egymas segitese megy.
Nagyon tetszik itt ez az osszetartas.
Barcsak a babas reszen lenne ez mert ott mindig csak a marakodas es civakodas megy.
Ez elegge elgondolkodtato nem?
Minden jot es minel elobbi babasodast kivanok nektek!
8 honapos kisfiu anyukaja
Nagyon kedves vagy utolsó!
Olyan jó ilyet is olvasni!
Borzasztó, mikor ilyen szintű civakodásról olvas az ember!
Mindenkinek minden jót kívánok.
Egy babára váró...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!