Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Őt meg mi lelte? Miért próbálk...

Őt meg mi lelte? Miért próbálkozik lehúzni a teherbe esni vágyókat?

Figyelt kérdés

csak zárójelbe és személy szerint nagyon örülök, hogy nem lelt partnerre

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2010. márc. 11. 08:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%

"Ez a Jónás napkor estem teherbe mind a háromszor,sőt egyszer mensi közepedte" BOLDOG KISMAMI-nak én is beírtam, mert több oldalon keresztül szította a népet!

Én írtam neki, hogy hányok tőle, de már azt is megbántam,mert azon is csak jót vidult. Nem kell vele foglalkozni. De ha véletlen (nem kívánok ilyet) a 3. gyereke betegen jönne a világra, tuti, hogy az ő száját is elhagyná az az ismert mondat, hogy miért pont én?!

Dühös vagyok, hogy vannak ilyen emberek a földön és mint látjuk egyre több ilyen lesz, mert potyog ki belőle a jövő nemzedéke....

Mi pedig selejtes emberek összetartunk,mert nekünk így jó! Ha ez fáj neki,akkor ám legyen....Nekünk így könnyebb! Jobb!

További jó kérdéseket és válaszokat kívánok!

Egy selejtes,de reménykedő nő:)!

2010. márc. 11. 12:43
 12/27 A kérdező kommentje:
szóval ő ilyen ismert itt? hány százalékos? csak azért kérdezem, hogy távol tartsam magam tőle a jövőben.
2010. márc. 11. 12:46
 13/27 anonim ***** válasza:
Az utolsó előttinek nagyon jó egészséget kívánok, az utolsónak mielőbbi kistesót és a már meglévő gyerkőchöz sok boldogságot! Szerencsére, a normális kismamik vannak itt többen. Az utolsó előtti írta, hogy orvost váltott. Végülis mi derült ki a másik dokinál, miért nem sikerült másfél évig a baba?
2010. márc. 11. 12:54
 14/27 anonim ***** válasza:
65%
Az agyament kismamink 74%-os! Ez fáj neki:):P meg az, hogy mi összetartunk:)
2010. márc. 11. 13:01
 15/27 anonim ***** válasza:
2010. márc. 11. 13:13
 16/27 A kérdező kommentje:

igen, biztos, hogy ő az...

meg ő kérdezte, hogy "nektek is látszik-e ilyen korán a hasatok? " vagy valami hasonló. ebben tulajdonképpen nincs semmi, de valójában ez nem egy kérdés, volt, hanem dicsekvés.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

na jó. én befejeztem. nem akarom jobban kibeszélni. a lényeget meg tudtam, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel.

segítsük továbbra is egymást és mindenkinek, aki erre vágyik mielőbbi gyermekáldást kívánok!

2010. márc. 11. 13:22
 17/27 A kérdező kommentje:
ja, nem, bocsánat, nem ő kérdezte. ő egy válaszoló itt is. szintén kioktató stílusában.
2010. márc. 11. 13:24
 18/27 A kérdező kommentje:
bocsánat attól, akivel összekevertem. ő valószínűleg tényleg csak úgy kérdezte, mert kíváncsi volt
2010. márc. 11. 13:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Köszönöm a drukkolást!12:25-ös voltam!Szép napot mindenkinek!
2010. márc. 11. 13:42
 20/27 anonim ***** válasza:

Szia!

A 12:54 es kérdésére válaszolva a probléma ami miatt 1,5 évig nem sikerült a baba, inzulinrezisztencia volt, amire 1 hónapig szedtem merckformint, és összejött a baba. Ezt egy egyszerű cukorterheléses vizsgálattal kiderítette az új doki, a korábbi orvos nem küldött ilyenre sőt hormonvizsgálatra is csak úgy hogy itt olvasgattam hogy más milyen vizsgálatra ment és kértem hogy engem is küldjön el, mire a válasz az volt, hogy menjek ha akarok. Az eredmény értékelése pedig: hogy az értékekek a referenciatartomány közepén vannak tehát jók. Én pedig nem hittem hogy ennyi az egész mert ezt én is láttam, de sejtettem, hogy nem ennyi az értékelés, így kerestem mást, arról nem is beszélve hogy több mint egy évig hülyített hogy PCOS-om van, írkálta a clostit, mutogatta a cisztákat amikről utóbb kiderült hogy nincsennek is, ha maradtam volna nála már a nemlétező cisztákat is megpróbálta volna kiszúrkálni, mert ez lett volna a következő lépés szerinte, annak ellenére, hogy egy csomó vizsgálatot korókozószűrés, cukorterhelés többek között nem csinált meg, amelyet később az új doki igen és köztük volt a hunyó. A meddőség oka volt: a férjemnél 200 millió/ml spermának 60 %-a mozgot jól és volt ép + az én inzulinrezisztenciám együttesen. (az én problémám megszűnt 1 hónap alatt és jött spontán 1 középidős együttlétből a baba).

12:24-es 20 hetes km

2010. márc. 11. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!