Tippeket szeretnék. Hogy hogyan lehet leggyorsabban teherbe esni és milyen vitaminok vannak erre? Tapasztalatokat szeretnék . Már nagyon szeretnénk a párommal babát.
Szia!
Én nem kifejezetten vitamint szedtem hanem csináltattam vérvételt ami megmutatta mik hiányoznak és a dokival megbeszélve el is kezdtem szedni.
Jód nagyon fontos hisz Magyarország majdnem teljes lakossága jódhiányos és a pajzsmirigyműködést is támogatja.
A másik 2 a folsav és magnézium amit szedtem.
Menj el háziorvos küldjön el laborba és akkor látod milyen téren kellene kis pluszt bevinned.
Nekünk így elsőre sikerült úgy hogy hónappal előtte kezdtem a fentieket szedni.
Jézusom, kérdező, te hogy tudsz így kivetkőzni magadból? Inkább nyugtatót kezdj el szedni, mert ez már beteges...
Egyébként meg tessék végre megérteni, hogy ha nem tudsz valami miatt teherbe esni, akkor oda kevés lesz az, hogy vitamint szedsz. Természetesen azzal semmi baj nincs, hogy a szervezet optimális működéséhez szükséges vitaminokat beviszed a szervezetedbe, de ehhez ideális esetben elég lenne a megfelelő táplálkozás is. Ha nem megy úgy, akkor meg bármilyen multivitamin, vagy kismamavitamin ugyanúgy megteszi. De ez nem segíti elő a teherbeesést, csak arra jó, hogy a szervezeted megfelelően fel legyen töltve vitaminokkal, ha esetleg megfoganna a baba. De a vitamin NEM GYÓGYSZER, nem segíti elő a teherbeesést. Ha már legalább egy éve próbálkoztok sikertelenül, akkor emeld meg a popsid, és menj el orvoshoz, vizsgáltasd meg magad, menj el laborvizsgálatra, nézess hormonszintet, vizsgáltassa meg magát a párod is, aztán majd az orvos megmondja, hogy mi a probléma, és ha kell, ő felír rá GYÓGYSZERT. Az, hogy szedsz-e mellette vitaminokat, az már fakultatív, nyilván jobb, ha igen, de nem attól fogsz könnyebben teherbe esni.
Kedves kérdező!
Ha egyébként egészségügyileg rendben vagy te is és a párod is, akkor leginkább türelemre van szükség. Vannak, akiknek akkor is összejön, ha nem akarják, másoknak akár évekig tartó próbálkozás árán sikerül csak. Van ennek pszichés háttere is. Ha nagyon rágörcsöltök, nem fog sikerülni. Ha van az életedben valami megoldatlan probléma, vagy ki nem mondott félelem, ami befolyásolhatja az életedet, akkor sem fog menni. (lakhatási probléma, kétely a párod hűségében, a kapcsolatotok erősségében, munkahelyi bizonytalanság, stb)
Igazán csodaszerek nincsenek. Egy jól összeállított multivitamin abban tud segíteni (természetesen rendszeres szedés mellett), hogy a szervezeted egészségesen működjön, a biológiai folyamatok megfelelően zajlódjanak, hiszen ez mind szükséges ahhoz, hogy a baba megfoganjon és egészségesen ki tudd hordani. Áldott emlékű Czeizel prof. mondta, hogy ma már egy fiatal párnak átlag két év próbálkozás után sikerül a baba.
Sok türelmet kívánok!
Még valami: Kedves 63%-os kötekedő! (válaszadónak nem neveznélek)
Ha neked pikk-pakk összejött a három gyerek, örülj neki! Hogy azt képzeled, ez mindenkinek így megy, erős tudatlanságról árulkodik. A stílusod pedig erős pökhendiségről.
Az pedig mindennek az alja, hogy másokat megalázol női mivoltukban és beléjük rúgsz, mert gyereket szeretnének.
A válaszaidat jelentettem, mert ilyen okádék stílusnak sem itt, sem máshol nincs helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!