Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tippeket szeretnék. Hogy...

Tippeket szeretnék. Hogy hogyan lehet leggyorsabban teherbe esni és milyen vitaminok vannak erre? Tapasztalatokat szeretnék . Már nagyon szeretnénk a párommal babát.

Figyelt kérdés
tea,vitamin,

2015. aug. 24. 19:26
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
47%

Most mért nem tudtok normàlisan vàlaszolni? Segítséget, tanàcsot kért. Errõl szól ez a oldal nem???

Ha meg nem tudtok tanàcsot adni, akkor NE vàlaszoljatok, nem kötelezõ és egyébkènt sem segítetek ezzel.

2015. aug. 24. 21:08
 22/52 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 21.válaszoló...legalább léteznek normális emberek a földön. És így van ez az oldal erről szól.milyyen érdekes egy férfinak hamarébb adnak normálus válaszokat ezzel a témában kapcsolatban mint a nőknek..miért van ez így ??
2015. aug. 25. 02:31
 23/52 anonim ***** válasza:
51%
Mit köszönsz a 21-nek? Ő sem szolgált tanáccsal. Tudod miért? MERT NINCS TANÁCS!
2015. aug. 25. 06:35
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

- aviva torna ciklusrendező 18 alapgyakorlata a ciklusod első két hetében, utána az ovulációs gyakorlatok a 2. két hétben, ez rendbeteszi a hormonproblémák széles skáláját, de pár hónap kellhet hozzá (de nem példa nélküli, hogy már a következő ciklus sikeres!)

- étrend: fehér lisztes, fehér cukros, krumplis ételek teljes mellőzése, rengeteg friss zöldség, gyümölcs fogyasztása

- párodnak ugyanezek+E vitamin, neked pedig kismama vitamin (ajánlom a Hipp Natalt, DM-ben, Rossmannban lehet kapni)

- palástfű tea a peteérést követően, a cickafark nem mindenkinek javallott, vitatott, hogy ki ihatja, azt akkor kell inni, ha bizonyítottan alacsony az ösztrogénszinted, nincs peteérés, de ez ritkább, mint a progeszteron hiány, amire a palástfüvet ajánlják

- lelki háttér kizárására egy alkalmas családállítás, hogy kiderüljön, nem valami lelki ok akadályozza-e azt, hogy jöjjön a baba (nagyon eredményes módszer olyanoknál is, akiknél látszólag testi ok van)

A fentieket korábbi eü, és egyéb dolgaim miatt én mind személyesen, és hosszabb időn keresztül próbáltam. Kivétel ez alól a palástfű tea, mert azt elég volt egy cikluson keresztül innom, illetve utána a 12. hétig.

Sok sikert, Kérdező!

2015. aug. 25. 08:46
 25/52 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm 24.válaszoló.23.te meg ne írj semmit ha nemtudsz értelmeset írni.23.azért nemtudsz írni rásemmit mert te nem is tudsz semmi milyen érdekes egypár jószándékú ember tud csak az ilyenek nem mint te.
2015. aug. 25. 11:27
 26/52 anonim ***** válasza:
38%
Tényleg? Azért mégiscsak sikerült összehoznom 3 gyereket... Ja, bár én nem GYK-n rinyáltam tanácsért :D
2015. aug. 25. 12:45
 27/52 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként meg itt ülsz a net előtt, tessék beírni amit keresel. És akkor nem találnak meg az ilyen bunkó paraszok mint én.
2015. aug. 25. 12:45
 28/52 A kérdező kommentje:
legalább bevallod hogy bunko paraszt vagy
2015. aug. 25. 16:00
 29/52 anonim ***** válasza:
Azért én most megdöbbentem... Ősszel mi is belekezdünk a babaprojectbe és bizony bennem is kavarognak ilyen kérdések, mint a kérdezőben. Szerintem felnőtt felelősségteljes embernél ez teljesen normális. Ha csinálunk valamit jól akarjuk csinálni és kíváncsiak vagyunk olyanok tanácsaira, akik már túl vannak ezen. Én például gondolkozom már a próbálkozás előtt Femibion 800 szedésén legalább 1 hónappal, mert sok jó hallottam róla. Illetve az aviva tornáról mindenféle érdekelne, mert nem teljesen vagyok képben, hogy az micsoda. Nem kell lehurrogni valakit, mert előre gondolkodik és kíváncsi, hisz ez a honlap erre való. Aki csak úgy minden rákészülés nélkül nekiállt szexelni és ennyi volt a gyerekcsinálás, annak ilyen kérdésre nem kell válaszolnia, ennyi...
2015. aug. 26. 13:32
 30/52 A kérdező kommentje:
29.teljes mértékben igazat adok neked mert én arra törekszem hogy ha babát szeretnénk akkor minden a legnagyobb rendben legyen vele pl vitaminokkal mert szerintem az elengedhetetlen egy babának és egy anyának egyaránt nem csak ugy van az hogy gyerunk aztán csináljuk ezért kérdeztem a többiektől de nem voltak képesek csak bunkóskodni a másikkal nem képesek értelmes választ adni segiteni a másiknak....
2015. aug. 26. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!