Tippeket szeretnék. Hogy hogyan lehet leggyorsabban teherbe
esni és milyen vitaminok vannak erre? Tapasztalatokat
szeretnék . Már nagyon szeretnénk a párommal babát.
Kérdező, a kérdésedben arról van szó, hogy hogy lehet teherbeesni és milyen vitaminok vannak erre. És nem pedig arról, hogy milyen vitaminok kellenek, hogy egészséges legyen a pici. Mielőtt nekiesel a válaszolóknak, döntsd el hogy mit is akarsz kérdezni.
Teherbeeséshez nincs vitamin. Úgy esel teherbe, ha szexelsz. Más praktika nincs. Ha pedig a magzatvédő vitamint kérdezed, én a femibiont ajánlom, abban benne van minden.
És utolsóelőtti, igen ha hiszed ha nem, nekem csak annyi volt a "gyerekcsinálás" hogy szexeltünk a férjemmel. Ez így működik, úgyhogy nem kell itt szemétkedned.
3 gyerekes (a bunkó paraszt:))
2015. aug. 26. 15:24
32/52 A kérdező kommentje:
de vannak olyanok akiknek a teherbeeséshez vitamin kell vagy valamilyen más gyogyszer ....vagy torna
33/52 A kérdező kommentje:
nem mindenki esik sextől egyből teherbe
Ha nem jön össze a baba, akkor tessék elmenni orvoshoz, ő majd ír fel gyógyszert ha kell. (de akkoris szextől leszel terhes) Nem nagyon érted ugye?
2015. aug. 26. 16:32
35/52 A kérdező kommentje:
de értem miért ne érteném......
Ha érted hogy vitaminoktól nem lehet teherbeesni, akkor mi a kérdésed? :)
2015. aug. 26. 16:58
Vitamintól nem lesz terhes. Nekem a dokim mondta anno,hogy valakinek olyan mértékű vitaminhiánya van,hogy azért nem jön a baba, annak már bőven vannak más tünetei is.
Különböző teákat lehet inni, viszont nem egyből kell ezekre ráállni, mert van,akinek tényleg felborítja a normál ciklusát. Barátnőm is úgy rágörcsölt,mint te, 2 hónapban nem jött össze, elkezdett összevissza inni mindent. Az lett az eredménye,hogy az egyébként normál 28-30 napos ciklusa hol 21, hol pedig 40 napos lett. Több hónap kellett mire visszaállt. Utána lett terhes.
Ha nem jön össze egy idő után, dokihoz kell menni. Ő azért van,hogy megmondja mit tegyél.
2015. aug. 26. 18:30
Kedves 31-es, én vagyok a 29-es válaszoló és szeretnélek megkérni, hogy állj le! Nyugalom! Semmi szemétkedés nem volt abban, amit írtam! Annyit fogalmaztam meg, hogy akiben ilyen kételyek, kérdések nem merültek fel, annak alapból nem kellett volna erre a kérdésre válaszolnia. Nekem is van barátnőm, családtagom, aki csak úgy nekiállt, de aki olyan túlgondolós, mint pl. én vagy akár ahogy nézem a kérdező, az meg rágódik ilyeneken.... Továbbra is meg vagyok döbbenve, hogy miért kell itt ilyenen veszekedni.... Felnőtt emberek vagyunk könyörgöm... Ő kérdezett, ha hülyeségnek tartod pörgess tovább... Engem meg érdekel, ezért elolvasnám, ha valaki érdemben hozzászól...
2015. aug. 27. 16:09
Szerintem meg nem te fogod eldönteni hogy mihez szóljak hozzá és mihez ne. És igen jól mondod, felnőttek vagyunk, tehát mostmár nem ártana felfogni hogy semmi nincs ami megkönnyítené a teherbeesést. És válaszoltam érdemben (már amennyiben lehet erre a kérdésre) és mégpedig a terhesvitamint, hogy a babának minden meglegyen ami kell. DE ha elkezded szedni, attól még nem fog összejönni a baba. Szerintem érdemben válaszoltam, mégpedig azt hogy HA NEM JÖN ÖSSZE X IDŐ UTÁN A BABA AKKOR TESSÉK ORVOSHOZ MENNI! Ennél jobb tanácsot képtelenség adni. Szerintem nekem inkább megköszönni kéne a válaszokat, nem pedig nekem esni.
2015. aug. 27. 16:20
40/52 A kérdező kommentje:
39.es le lehet már tényleg állni már túlzás amit csinálsz....több kommentet nem kérek toled..
Kapcsolódó kérdések: