Aviva torna érdekelne, esetleg tudnátok írni
tapasztalatokat és ha van valakinek könyvel, videóval
kapcsolatban linkje, amit priviben eltudna küldeni?
Én az aviva oldaláról rendeltem cd-t. Otthon gyorsan elsajátítható. Fura érzés utánna. Én nagyon szerettem, és jókat is olvastam róla. Ja és utánna sikerült is a baba.
2015. jún. 20. 20:18
Hastánc normális intenzitással+fertility jóga youtube-ról peteérésig, aztán fertiliy jóga a ciklusod végéig, picit kiegészítve óvatosan végzetthastáncgyakorlatokkal a ciklus végéig. Ugyanazokat a területeket mozgatja meg. Az aviva tornáról nincs videós anyag, csak könyv, a neten is fenn van valahol. Viszont youtubeon vannak ezzel kapcsolatban interjúk, ott összesen kb. 8-10 különböző gyakorlatot is bemutatnak, szóval össze lehet ollózni:)
2015. jún. 20. 21:35
Ja, amúgy Tóth Julianna tart skypeon is órát külföldieknek:) Keress rá google-en. Sok sikert a kistesóhoz!
Az előző hozzászóláshoz még kiegészítésnek annyit, hogy heti 2x, vagy inkább 2 naponta 30-45 percet érdemes tornázni.
2015. jún. 20. 21:36
Kedves 1-es!Megmondanád pontosan honnan rendelted a CD-t?
Kérdező,bocs az offért hasonló cipőben jarok én is.
2015. jún. 20. 22:08
Első válaszoló vagyok. Bocsánat, utánnanéztem, nem aviva hanem arwen tornát csináltam. Hasonló jellegű, de nekem ez szimpibb volt. Esetleg próbáljátok meg azt. Érdemes. Egy műtétet is sikerült elkerülni a segítségével.
2015. jún. 20. 22:29
Az arwen es az aviva is nagyon jo, mas jelleguek, de hasonloan hatnak. Az aviva intenzivebb, gyakorlooran lehet megtanulni, kb. mindenre jo, ami a noi ciklussal kapcsolatos, ferfiaknak pedig segit a spermaszam noveleseben es a spermak mozgekonysagaban. Javasol etrendet is, de nem az van a fokuszban elsosorban. Az arwen tornanal van egy viszonylag szigoru etrend, elso, te csinaltad azt is, vagy csak a gyakorlatpkat?
Szerintem mindkettonek erdemes utananezni. En az avivat csinalom (csinaltam, jelenleg csak setalok:)), nekem segitett rendszerezni a ciklusom (pcosom volt).
2015. jún. 21. 07:55
Első vagyok. Csak a gyakorlatokat. Egy év próbálkozás után vágtam bele. A harmadik hónap torna után jött a babó is. Ma már ketten vannak.😊 Nem igaz szerintem hogy csak tanfolyamon érdemes ezt tornázni.
2015. jún. 21. 08:10
Én letöltöttem a könyvet és onnan tornázok,2. hónapja. Nagyon jól megmozgat idabenn mindent,rendesen éreztem utánna, h izom láz szerű valami van a petevezetékemnél,és olyan ovum volt,mint a "filmekben". Ha gondolod el tudom neked küldeni a könyvet e-mailben :)
2015. jún. 22. 00:19
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ, utolsó megköszönném, írtam privit!!! :-)
Kapcsolódó kérdések: