Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tippeket szeretnék. Hogy...

Tippeket szeretnék. Hogy hogyan lehet leggyorsabban teherbe esni és milyen vitaminok vannak erre? Tapasztalatokat szeretnék . Már nagyon szeretnénk a párommal babát.

Figyelt kérdés
tea,vitamin,

2015. aug. 24. 19:26
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
nem értek egyes embereket hogy csak támadják a másikat amikor az csak tanácsokat kér...biztos hogy van olyan ember akinek nem mindjart sikerult teherbe esnie és alkalmazott valmit ami hozzá segitett a teherbeeséshez..
2015. aug. 24. 19:52
 12/52 anonim ***** válasza:

Akkor minek neked Inofolic?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Amúgy fogadd meg a tanácsom és ne stresszeld magad legalább egy fél évig!

2015. aug. 24. 19:54
 13/52 A kérdező kommentje:
mert hallottam róla hogy az valamiféle vitamin vagy nemtudom mi és hogy állitólag hogy jó..
2015. aug. 24. 19:57
 14/52 anonim ***** válasza:
39%

Régóta gondolkozom valamilyen vállalkozáson, most megvan az ötlet. Mivel naponta legalább egy ilyen "lövésem sincs a terhesség biológiájáról, de mindenféle vajákosságot elhiszek" típusú kérdés van, egyszerűen elkezdek teákat és vitaminkészítményeket forgalmazni és odaírom melléjük, hogy segítheti a teherbeesést (így a GVH se tud belekötni).

Köszi kérdező, asszem anyagilag szárnyalni fogunk! Kérlek te se olvass utána, maradj ilyen tájékozatlan, hogy egy emberrel se csökkenjen a majdani vevőköröm!

2015. aug. 24. 20:05
 15/52 A kérdező kommentje:
14.szerintem kár a betuidért..
2015. aug. 24. 20:08
 16/52 anonim ***** válasza:
0%

Annyira kár, hogy még privátot is írsz nekem?

Valóban tájékozatlan vagy. Kéznél van a Google, olvass utána, hogy hogyan alakul ki a terhesség, milyen feltételek kellenek hozzá. Akkor rá fogsz jönni, hogy miért kérdeztél butaságot.

Vagy választhatod azt, hogy nem fektetsz plusz energiát abba, hogy kicsit tájékozottabb legyél, hanem a könnyebb utat választod és inkább megsértődsz - ahhoz nem kell energia, se ész.

2015. aug. 24. 20:10
 17/52 A kérdező kommentje:
nekem elég magas a türelmi szintem...és azért irtam privit mert nem akarlak mások előtt lealázni...és nem én vagyok az egyedüli aki ilyet kérdez rajtam kivül van egypár ember még..
2015. aug. 24. 20:19
 18/52 anonim ***** válasza:
2015. aug. 24. 20:31
 19/52 A kérdező kommentje:
18.köszönöm a választ legalább egy normális ember van ..
2015. aug. 24. 20:34
 20/52 anonim ***** válasza:
31%

Igyál össze mindent, aztán a végén még jól felborítod a ciklusod.

Nincs csodaszer! Ha nem jön össze x hónap után, orvoshoz kell menni, majd ő megmondja!

2015. aug. 24. 20:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!