Fecskendővel terhesség? (indok lent)
Párommal szeretnénk babát nagyon, de nekem az előző kapcsolatomba voltak szexuális problémák (azaz: pofokonat kaptam, ha nem feküdtem le vele, az elválás mégnehezebb volt mint azt az ember el tudná képzelni)
Szóval emiatt nem vagyok képes lefeküdni a párommal, ő ezt elfogadta, azt mondta a fecskendős megoldás is jó neki, bár jobban örülne a természetes fogantatásnak.
Mennyi esélyem van fecskendővel?
Hát bocs előre is,de ha ennyire megviselt,miért nem orvoshoz mész előbb ahelyett,hogy fecskendővel dugdosod magad???
Ez most komoly??? Honnan jött az ötlet,hogy fecskendő???
Ez valami új baromság,ami itt terjed a gyk-n???
És ha terhes leszel,engeded magad megvizsgálni???
először is köszönöm a válaszokat!
nem félek magától az érintésektől, ezáltal szerintem a vizsgálatokkal sem lenne gond, mert nem kényszert éreznék, és nem ugyanolyan érzés,mint az együtt lét. Orvoshoz jártam régen vele, de semmi okosat nem tudott mondani, így feladtam. szerencsére a párommal mindent meg tudunk beszélni, hosszú ideig csak hallgat, és segít mindenben.
Nem tudom milyen érzés a vizsgálat, ezért is tettem fel névtelenül a kérdésemet, hogy megtudjak valamit a témával kapsolatba.
felejtsd el a gyerekvállalást még!!!!
terápia neked is, majd a párodnak is..
Én sem ajánlom a terhességet még nektek. Legyetek kölcsönösen egymás bizalmasai, és akkor igen.
Egyébként remélem rács mögé juttattad azt az őrültet, aki bántott..
Kerdezo! En is voltam ilyen helyzetben,sot 21 evesen kirugta belolem a tervezett kozos 11 hetes gyermekunket.
Azota mar 3 eve boldogan elek...
Vertek engem is,veszitettem el mindent,elni sem akartam.
De az hogy szereted a parod,es hogy maga csak az aktus zavar... Hat ha atolel nem felsz hogy ossze roppant? Hogy megut? Csak ha "beteszi" ...
Nincs az a ferfi aki 1,5 evig nem szexel senkivel,de gyereket akarna egy ilyen """kapcsolatra"""
Irhatod h de van... Akkor vagy vak,vagy impotens,vagy le van kiskorusitva. Egeszseges ember nem igazan tud ugy elni ....
Tonkre teszed a gyermeked eletet is ha most teherbe ejteted magad egy fecskendovel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!