Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fecskendővel terhesség?...

Fecskendővel terhesség? (indok lent)

Figyelt kérdés

Párommal szeretnénk babát nagyon, de nekem az előző kapcsolatomba voltak szexuális problémák (azaz: pofokonat kaptam, ha nem feküdtem le vele, az elválás mégnehezebb volt mint azt az ember el tudná képzelni)

Szóval emiatt nem vagyok képes lefeküdni a párommal, ő ezt elfogadta, azt mondta a fecskendős megoldás is jó neki, bár jobban örülne a természetes fogantatásnak.

Mennyi esélyem van fecskendővel?

#fecskendő #teherbebesés
2015. aug. 23. 20:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehàt a pàroddal nincs köztetek szexuàlis kapcsolat?

Egyébként nem lehetetlen.

2015. aug. 23. 20:58
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem esélyes
2015. aug. 23. 20:59
 3/21 A kérdező kommentje:
nincs egyáltalán. remélem idővel képes leszek majd rá...
2015. aug. 23. 20:59
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de ezesetben, amìg meg nem tudsz előtte nyìlni, nem biztos, hogy gyereket kellene vàllalnotok.
2015. aug. 23. 21:05
 5/21 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, hogy nem tudok megnyilni neki, hanem arról, hogy féle ettől a dologtól egyszerűen remegek. elkap a rosszullét és képek villanat fel mikor az ágyhoz estem meg eltört a lábam stb :(
2015. aug. 23. 21:07
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Először ezt rendbe kéne tenni, mindenképp. Pszichológussal, bárhogy.

Azt a gyereket ki kell hordani, hüvelyi vizsgálatokra járni, hüvelyi ultrahangra, majd megszülni.

Ideje szembenézni a dolgokkal, és helyre tenni őket, mielőbb!

Nem azért, hogy le tudj feküdni a pároddal, és nem is csak azért, hogy meg tudd szülni a gyereked. Azért, mert más idióta viselkedése miatt nem lehet betegen és hiányosan leélni egy egész életet! Nem éri meg!

2015. aug. 23. 21:09
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Szexmentes kapcsolatba soha nem szülnék, hacsak nem bánod, hogy idővel egyedülállóként kell felnevelned a gyereket.

Nekem nagyon kamuszagú a kérdés, szerintem valaki csak kerített egy mesét a történet köré, valójában csak titokban akar teherbe esni a párjától, pl. úgy, hogy az óvszerből felnyomja magának a spermiumot.

Látod, ez is ugyanolyan meseszerű, mint a te történeted ahol állítólag sosem szeretkeztetek, de már gyereket terveztek.

Mióta vagytok együtt, 3-4 hete??

Mert szexmentesen, ha a pasi nem lép félre és nem impotens, vagy nincs más titkolni való baja, az kizárt, hogy működhet pláne egy friss kapcsolat hosszú távon.

2015. aug. 23. 21:20
 8/21 A kérdező kommentje:

már bocsánat, de sajnos SEMMI kemu nincs benne! személy szerint velem történt meg... bár igazad lenne, hogy egy unatkozó kreatív gyerek lennék, és mesét találnék ki...

igen létezik vannak még normális kapcsolatok lassan mésfél éve vagyunk együtt, így ismert meg, így fogadott el...

nem minden a szexen múlik, ha valakit azért vertek, mert az előző barátjának nemet mond...

szóval köszönöm szépen a megkérdőjelezést... ismételni tudom bár igazad lenne...

és nem csal meg a párom tudom, mindent megteszünk egymásért. nem szeret kevésbé, ugyanis mint mondtam nem ez a kapcsolat alapja..

és 24 éves, én 23 vagyok

2015. aug. 23. 21:25
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, én tényleg sajnállak, ha igaz a sztorid. De ilyen fiatalon hogy a fenében lehet szex nélkül élni (gondolom az elmondásodból, hogy semmiféle szexuális élményetek nincs, tehát sem behatolás, sem egyéb kielégités). Én elhiszem, hogy nem minden a szex, de ez olyan elképzelhetetlen.

A másik, hogy mindenképp rendezned kell ezt egy pszichológussal, ugyanis, Te szerintem nemcsak az aktustól magától, hanem az érintéstől -ezek szerint - és egyéb dolgoktól is félsz. Akkor ha terhes leszel, hogy fogod elviselni az orvosi vizsgálatokat, amiket rendszeresen fognak végezni kézzel, hüvelyi UH-val, és nem egy percig tartanak?

Ezekre gondoltál már?

2015. aug. 23. 21:32
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetekben szerintem még a császár sem megoldás. Ott is érzéstelenítve, kiszolgáltatva fekszel egy rakat embernek (szülészet terén többnyire ugye férfiaknak), akik felvágnak, pakolásznak benned, méhszájat tágítanak, hogy a vérzés kiürülhessen, majd összevarnak, katétert tesznek fel és hasonlók. Ezt nem lehet józan ésszel és fel nem dolgozott traumával végigcsinálni. Vissza fog ütni! Mielőbb fordulj szaksegítséghez, mert ha készületlenül ér a terhesség, akkor nem csak neked, de a babádnak is baja eshet, ha nem tudod kezelni a helyzeteket.
2015. aug. 23. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!