Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy terhes vagyok, de nagyon félek a szüléstől, ezért nem szeretném megtartani, ez elég indok az orvosnál? N21
Indokolni bárhogy indokolhatsz,de javasolnám,hogy inkább a babára mondd,hogy nem állsz készen rá és nem tudnád megadni neki azt,amire szüksége lenne... Ez nyomósabb érv,és senki se fog utána járni,mert ha te nem akarsz anya lenni,akkor el van döntve,és ezt tiszteletben tartják.
Ha viszont csak a szülés miatt nem akarod,csomó alternatívát ajánl majd fel,és mellékesen mondom én is,hogy ha csak a szüléstől való félelem a baj,és magát a babát szeretnéd,akkor ne csinálj abortuszt.:) Rengeteg megoldás van már rá,hogy kevésbé fájjon,előbb is bemehetsz a kórházba,hogy akkor induljon meg a szülés,mikor bent vagy,hogy jó kezekben legyél az első perctől,szerintem egy kis élet megéri azt a pár órát(ami a mai eszközöket tekintve egyáltalán nem olyan rémes)
Gondold át alaposan,és a tényleg nem akarod,akkor mondd meg maximum a dokinak,hogy így lenne jobb.
Tudod, mások összetennék a kezeiket, ha végre félhetnének a szüléstől. Ilyen buta kifogást én még sosem hallottam... Mindenki fél a szüléstől, ez természetes, főleg az első babánál, hisz fogalmad sincs, valóban mire számíts. Ha csak azt hallod meg, hogy fájdalmas, vagy hosszadalmas, persze, hogy félsz. A világon a legcsodálatosabb dolog!!!! A félelmed pedig a várandósság előrehaladtával elmúlik. Az utolsó hetekben már inkább várni fogod, hogy túl legyél rajta, amikor pedig ott vagy, a legutolsó gondolatod sem lesz a félelem!!!!
Csak emiatt NE dobd el a gyermekedet!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!