Elveszítettem a szuzessegem. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Tudom nagyon felelotlen vagyok de gumi nelkul csinaltuk tobbszor is.. egyszer sem elvezett belem de olvastam h lehet elovaladek is es teherbe lehet esni. Semmi elojelet nem tapasztaltam hogy terhes lennek de ketsegbe cagyok esve. Lehetek terhes? A hasam sokaig fajt miutan elveszitettem es amikor pisek akkor is meg neha faj...Miert van ez? Normalis valaszokat varok. Hany szazalek hogy terhes lehetek?2015. aug. 22. 00:47
31/34 anonim válasza:
az a szánalom hogy azt se tudod mihez kezdj most...
32/34 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom azert kerdeztem erdekes a tobbiek tudtak ra valaszolni normalisan csak te nem. De nagyba teszek a velemenyedre nem is ertem h minek irogatsz ide ha valami nem tetszik nem kell huzza fuzni valot irnod.
2015. aug. 23. 10:25
33/34 anonim válasza:
hát én normálisan válaszoltam,leirtam hogy mire jo az eseményutáni és hogy miért jobba gumi,meg a fog.gátló,ha ez neked nem volt normális válasz akkor sajnálni se tudlak.
34/34 anonim válasza:
Csajszi, a szűzesség elvesztése nem versenyfutás, és egy gyerek ritkán eléggé felelősségteljes, látod, ti sem védekeztetek biztonságos módon, egy felelősségteljesen gondolkodó felnőtt már előre tervez és nem utólag kap észbe. Ha becsúszik egy baba, egy gyerek még nem képes eltartani és felnevelni. Most nem kell azzal jönni, hogy mi volt a régi időkben, amikor már gyerekfejjel szültek a lányok (megjegyzem, többnyire kényszerből, és sokan meg is haltak), de akkor ott volt a háttérben egy egész család, gazdagéknál meg dadusok hada, akik segítettek. Ma már más világot élünk. Szóval most ha még nem késtél el, ott az esemény utáni, de mivel nagy hormontartalmú, ne tedd rendszeressé, előre tervezzetek, gumi, fogamzásgátló, lehet válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!