Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elveszítettem a szuzessegem....

Elveszítettem a szuzessegem. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon felelotlen vagyok de gumi nelkul csinaltuk tobbszor is.. egyszer sem elvezett belem de olvastam h lehet elovaladek is es teherbe lehet esni. Semmi elojelet nem tapasztaltam hogy terhes lennek de ketsegbe cagyok esve. Lehetek terhes? A hasam sokaig fajt miutan elveszitettem es amikor pisek akkor is meg neha faj...Miert van ez? Normalis valaszokat varok. Hany szazalek hogy terhes lehetek?
2015. aug. 22. 00:47
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

15: Azért kérdeztem, mert akkor a hasfájás lehet nemi betegségtől is.

No meg a fiú ha tapasztaltabb, neki kellett volna jobban gondolnia a védekezésre.

Miért maradt ez el?

Előre hogyhoyg nem voltál kétségbeesve a babától?

2015. aug. 22. 02:20
 22/34 anonim ***** válasza:
57%

16: Az nekem nagyon fájdalmas, ha "kikapják", a legérzékenyebb testrészemnél egy ilyen hirtelen mozdulat!

Utána még órákon át fáj, nem rentábilis akkor az egész együttlét!

2015. aug. 22. 02:22
 23/34 anonim ***** válasza:
80%

Nem hiszem, hogy terhes vagy, viszont valamit összeszedhettél, ha csíp a pisi. Emiatt mindenképpen el kellene menni orvoshoz, mert húgyúti fertőzés lehet.

Legközelebb meg húzass gumit a fiúra. Ha már szexelsz, kis ésszel tegyed! Nem csak a nem kívánt terhességtől véd meg!

2015. aug. 22. 08:38
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

a fájdalom nemi betegségtől is lehet amit a pasidtol kaptál meg,ha gumit huzott volna akkor ettől is megvédett volna,meg terhesség is kizárt lenne.felelőtlen egy pasi...

olvasgass a fogamzásgátlásról még...ha 72 órán belül volt a szex akkor nődoki,és ir fel ugymond esemény utáni tablettát,bár az se 100% os védelem.de érdemes amugy is elmenned orvoshoz h a nemi betegségedet kezelje majd felirjon fogamzásgátlót.akkor gumi nélkül is szabad a szex.(viszont akkor nemi betegséget még összeszedhetsz...

ha a mensid elmarad vegyél egy tesztet és meglátod terhes vagy-e.

2015. aug. 22. 08:41
 25/34 anonim ***** válasza:
58%
16, én nem 4 évig nem estem ugy teherbe hanem 10 évig!!! majd hipp-hopp kétszer is terhes lettem egymás után igy...és most itt van két gyerek. :D persze én ekkor már nem 16 voltam, hanem 28..
2015. aug. 22. 09:34
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Menj el az ügyeletre esemény utániért, és kérj a szüleidtől (vagy pasitól) pénzt rá, kb 6-8 ezer forint lesz. Nem, nem oldható meg recept nélkül. Igen, muszáj. Igen, beszélned kell a szüleiddel. Igen, ezt csinálják a felnőttek: vállalják a felelősséget a tetteikért.
2015. aug. 22. 10:58
 27/34 anonim ***** válasza:
# 25/26 Időpont ma 09:34 - Ha ez minden párnál ilyen egyszerű lenne, nem tartanánk el ennyi segélyen élősködő porontyot, akiknek a szülei általában még nem nagykorúak, mikor szülővé válnak... Lehet lutrira menni, ha már valaki elég idős és eléggé biztosnak érzi a kapcsolatát, de ne 16 évesen...
2015. aug. 22. 15:26
 28/34 A kérdező kommentje:
En normalis valaszokat vartam. Lassan 17 leszek.. vlki mar 13-14 evesen elvesziti tanacsot vartam nem oktatast!
2015. aug. 22. 16:23
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
A nagylányok el tudják viselni a kritikát.
2015. aug. 22. 17:41
 30/34 A kérdező kommentje:
Ha valami nem tetszik nem kell hozza szolni. Szanalom:"D
2015. aug. 22. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!