Elveszítettem a szuzessegem. Terhes lehetek?
15: Azért kérdeztem, mert akkor a hasfájás lehet nemi betegségtől is.
No meg a fiú ha tapasztaltabb, neki kellett volna jobban gondolnia a védekezésre.
Miért maradt ez el?
Előre hogyhoyg nem voltál kétségbeesve a babától?
16: Az nekem nagyon fájdalmas, ha "kikapják", a legérzékenyebb testrészemnél egy ilyen hirtelen mozdulat!
Utána még órákon át fáj, nem rentábilis akkor az egész együttlét!
Nem hiszem, hogy terhes vagy, viszont valamit összeszedhettél, ha csíp a pisi. Emiatt mindenképpen el kellene menni orvoshoz, mert húgyúti fertőzés lehet.
Legközelebb meg húzass gumit a fiúra. Ha már szexelsz, kis ésszel tegyed! Nem csak a nem kívánt terhességtől véd meg!
a fájdalom nemi betegségtől is lehet amit a pasidtol kaptál meg,ha gumit huzott volna akkor ettől is megvédett volna,meg terhesség is kizárt lenne.felelőtlen egy pasi...
olvasgass a fogamzásgátlásról még...ha 72 órán belül volt a szex akkor nődoki,és ir fel ugymond esemény utáni tablettát,bár az se 100% os védelem.de érdemes amugy is elmenned orvoshoz h a nemi betegségedet kezelje majd felirjon fogamzásgátlót.akkor gumi nélkül is szabad a szex.(viszont akkor nemi betegséget még összeszedhetsz...
ha a mensid elmarad vegyél egy tesztet és meglátod terhes vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!