Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elveszítettem a szuzessegem....

Elveszítettem a szuzessegem. Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Tudom nagyon felelotlen vagyok de gumi nelkul csinaltuk tobbszor is.. egyszer sem elvezett belem de olvastam h lehet elovaladek is es teherbe lehet esni. Semmi elojelet nem tapasztaltam hogy terhes lennek de ketsegbe cagyok esve. Lehetek terhes? A hasam sokaig fajt miutan elveszitettem es amikor pisek akkor is meg neha faj...Miert van ez? Normalis valaszokat varok. Hany szazalek hogy terhes lehetek?
2015. aug. 22. 00:47
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Esetleg van olyan fogamzasgatlo ami recept nelkuli?
2015. aug. 22. 01:21
 12/34 anonim ***** válasza:
86%
A te esetedre nincs. Amúgy meg írtad, hogy 16 éves vagy, az még nem felnőtt, de ha elég nagynak érezted magad a szexhez, és nem megerőszakoltak, akkor legyél elég nagy ahhoz is, hogy most vállalod a felelősséget a következmények miatt.
2015. aug. 22. 01:28
 13/34 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek.
2015. aug. 22. 01:38
 14/34 anonim ***** válasza:
69%

Jó, de mért csak utólag vagy kétségbe esve?

Peteérésed mikor volt?

A fiúnak is ez volt az első? Ő hány éves?

2015. aug. 22. 01:44
 15/34 A kérdező kommentje:
Neki nem ő 17 èves
2015. aug. 22. 01:46
 16/34 anonim válasza:
10%

Én annyit szólnék ehhez a kérdéshez, hogy mi nem szerettük az óvszert barátnőmmel ő meg nem volt hajlandó ezeket a hormon tartalmú fogamzásgátlókat szendi, 4éven át ben esett teherbe 1x sem pedig napi szinten többször is szexeltünk mindenféle védekezés nélkül csak "kikaptam" amikor eljött az ideje :D Persze nem biztatok erre senkit, de nem kell ennyire besz... a dologtol, ne pánikolj, ha nem élvezett beléd több mint valószínű, hogy nem vagy terhes.

Majdnem minden étel amit manapság eszünk rákkeltő mégsem problémázól napmintnap, hogy most rákos vagy-e vagy sem, attól, hogy megtörténhet olyan kicsi az arány ezekben a dolgokban, hogy ezen nincs mit problémázni.

2015. aug. 22. 01:51
 17/34 A kérdező kommentje:
Akkor ha nem elvez belem nyugodtan lehet ugy is?
2015. aug. 22. 01:54
 18/34 anonim ***** válasza:

A rák teljesen más kategória, egyelőre még az sem tisztázott, mi okozza pontosan (leszámítva, hogy a stressz növeli a kialakulás esélyét).

Annak egyéb okai is lehetnek, hogy a barátnőd ilyen módon nem esett teherbe.

2015. aug. 22. 01:54
 19/34 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező, én azt mondom, hogy menj el orvoshoz, és ott megmondják, sajnos mire a bolti tesztek kimutatnának bármit, már nem lehet utólagos sürgősségi fogamzásgátlást alkalmazni, én nem bíznám a véletlenre, főleg, mert te még csak 16 éves vagy. Egy felnőtt párnál, akik évek óta együtt vannak, már nem akkora para, ha becsúszik, de te még jóformán gyerek vagy (ezen ne bántódj meg, mert tény, hogy nem vagy még nagykorú, és ahogy olvasom, a barátod sem az, nincs stabil megélhetésetek, csak a szülők esetleg, már ha nem hajítanának ki, ha a nyakukba varrnátok egy babát, a tabletta meg még mindig kíméletesebb módja az abortusznak, mint a másik - bár néha az sem kerülhető el).
2015. aug. 22. 02:05
 20/34 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele. Eszemben sem fordult ez csak .... mind1 koszonom a biztato valaszokat!:)
2015. aug. 22. 02:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!