Elveszítettem a szuzessegem. Terhes lehetek?
Jó, de mért csak utólag vagy kétségbe esve?
Peteérésed mikor volt?
A fiúnak is ez volt az első? Ő hány éves?
Én annyit szólnék ehhez a kérdéshez, hogy mi nem szerettük az óvszert barátnőmmel ő meg nem volt hajlandó ezeket a hormon tartalmú fogamzásgátlókat szendi, 4éven át ben esett teherbe 1x sem pedig napi szinten többször is szexeltünk mindenféle védekezés nélkül csak "kikaptam" amikor eljött az ideje :D Persze nem biztatok erre senkit, de nem kell ennyire besz... a dologtol, ne pánikolj, ha nem élvezett beléd több mint valószínű, hogy nem vagy terhes.
Majdnem minden étel amit manapság eszünk rákkeltő mégsem problémázól napmintnap, hogy most rákos vagy-e vagy sem, attól, hogy megtörténhet olyan kicsi az arány ezekben a dolgokban, hogy ezen nincs mit problémázni.
A rák teljesen más kategória, egyelőre még az sem tisztázott, mi okozza pontosan (leszámítva, hogy a stressz növeli a kialakulás esélyét).
Annak egyéb okai is lehetnek, hogy a barátnőd ilyen módon nem esett teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!