Miert ertekelhetetlen a gorbem?
Szia!
Az a probléma, hogy így tényleg nem lehet mérni, mert vannak bizonyos "szabályai" a dolognak, amiket ha nem tudsz betartni, akkor valószínűleg mindig értékelhetetlen lesz a görbéd...
Viszont ami egy picit tényleg aggasztó a görbédet nézve, hogy ha minden alkalommal legalább 3 (de inkább min. 5) óra alvás után mértél, felkelés előtt, akkor attól függetlenül, hogy egyszer hajnali 4-kor, egyszer 10-kor méred a hőmérsékletedet, ha volt peteérésed, szerintem (hangsúlyozom: SZERINTEM, de én nem vagyok orvos!) ekkora különbség nem nagyon lehetne, csak pár tized fok.
De az is lehet, hogy még ebben a hónapban nem volt mégcsak csak most valamiért csúszik az egész...
Mindig min. 3 óra alvás után, még az ágyban, szinte félálomban méred? Mindig ugynott? Nem hónaljban? Végig ugyanazzal a hőmérővel? Megmutatod az előző görbédet is? Az is ugyanilyen cikk-cakkos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!