Szerintetek tesztelhetek a napokban a gorbem alapjan?
Szerintem az hogy 10 nap utan fent van a hőd nem jelent semmit,sajnos menzi napjáig képes ott lenni aztan aznap zuhan..
Várj meg 2-3napot!
Tudom:(
Igazabol csak a dpo miatt kerdeztem nem a ho miatt..az tudom semmit nem jelent..
27 napos ciklusaim voltak a kislanyom szuletese elott. Hiaba sejtettem, hogy sikerrel jartunk, meg a nem vart napjan (DPO 13) is negativ volt a teszt. Masnap nagy halvany, alig lathato ket csikost teszteltem. Igazabol DPO 15nel lett egyertelmuen pozitiv a tesztem.
Epp ezert azt tanacsolom, varj meg par napot, bar a gorbed nagyon igeretes eddig ;) drukk neked! Es ird majd meg az eredmenyt! :)
9-es ez nem feltétlenül így van. A PÉ után kb. 1 héttel gyakran leesik 1-2 tizedet a hő, mivel ilyenkor átmeneti ösztorgén túlsúly alakul ki. Bár ez nem feltétlen jelezi a beágyazódást, az ilyen görbével rendelkező nők gyakran valóban babát várnak :)
Íme a saját babás görbém:
#7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!