Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztelt a napokban pozit?

Ki tesztelt a napokban pozit?

Figyelt kérdés
Hogy vagytok? Beszelgetunk?
2014. nov. 22. 08:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
WTF?
2014. nov. 22. 08:31
 2/14 anonim ***** válasza:

Az első kőbunkó válaszoló nyilván egy tinédzser fiúcska... Sajnos nekem negatív lett, de remélem sok értelem hozzászólást kapsz majd újdonsült kismamáktól.

(Anno, amikor a lányomat vártam, három nappal a nemvárt előtt halvány pozitív lett a teszt. Annyira örültem, hogy napokig a táskámban hordtam egy borítékban a pozitív tesztet. Még az irodában is elővettem, és titokban nézegettem,amikor a szobatárnőm kiment. Alig akartam elhinni, hogy tényleg két csík van rajta :-))

2014. nov. 22. 09:16
 3/14 anonim ***** válasza:

Igaz én már 12 hetes vagyok de még most sem tudom elhinni hogy jön a Kistesó. :)

Én is azt csináltam mint a második válaszoló. Még az első fiam pozitív tesztje is megvan de az újat még mindig nézegetem! :)

2014. nov. 22. 09:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Nekem eloszor nem is latszott szinte,aztan felerosodott! :D En is eltettem.A lanyome is megvan. :) :)
2014. nov. 22. 11:22
 5/14 anonim ***** válasza:
Én egy hete teszteltem,5 hetes vagyok:) Első baba.
2014. nov. 22. 11:31
 6/14 A kérdező kommentje:
Gratulalok mindenkinek! Utolso, dokinal voltal mar?
2014. nov. 22. 17:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Elso! Remelem Te pedig hamarosan beallsz a sorba :)
2014. nov. 22. 17:46
 8/14 anonim válasza:
Sziasztok, ma egy hete teszteltem pozitivat, voltam dokinal, de meg nem latott semmit....gondolom tul hamar mentem /?/ első baba lenne....persze, hogy nulla tapasztalatom van
2014. nov. 23. 20:18
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen,utolso,valoszinu korai.Epp azon gondolkodom,mikor menjek dokihiz,hogy ne legyen korai?! :) Lanyommal kb.6 heten voltam,petezsakot latott.
2014. nov. 24. 19:05
 10/14 anonim válasza:
Szia :-) Szuper, hogy neked már van benne legalább tapasztalatod....:-) Szerintem ebben az egészben az a legfurább, hogy nem tudod úgymond ellenőrizni, hogy tényleg van- baba és hogy rendben van-e...csak a nagyon apró jelekből lehet valamire következtetni. Szerintem várd meg legalább azt a hatodik hetet...nekem is meg kellett volna, csakhát annyira izgultam...így most másodszor kell mennem.
2014. nov. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!