Ki tesztelt a napokban pozitívat? Az enyém egyértelmu ugye? úgy orulok
2011. júl. 7. 17:28
1/9 anonim válasza:
Igen, ez egyértelmű! Gratulálok kismama! :)
34 hetes km
3/9 anonim válasza:
en is, ma vagyok hat hetes utolso mensi szerint ma vagyok hat hetes, meg nem mondtam el senkinek :D
4/9 anonim válasza:
De izgi :) Bárcsak már én is itt tartanék! Kérdezőnek meg GRATULÁLOK!
5/9 anonim válasza:
jajj de jó :) gratulálok :) én ma reggel teszteltem de elég halványka lett. tegnapra nem vártam. szerinted itt is baba van attól hogy halvány ? :) http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
6/9 A kérdező kommentje:
koszonom a gratuláciokat.és orulhetsz kedves utolso válaszolo, ez bizony pozitiv, 4 nappal ezelett nekem is ilyen volt, gratula, én 3.ikára nem vártam:-)
2011. júl. 7. 18:57
7/9 anonim válasza:
Gratulálok a babásoknak! Sok örömet nektek! :-)
8/9 anonim válasza:
Gratulálok a pozisoknak:) én hétfőn halványat teszteltem, ma pedig már szép erőset:)) igaz még csak 8-9.-re nem vártam:))de nagyon boldog vagyok:))érdekességként megjegyzem, hamarabb lett a 25-ös teszt pozitív mint a tízes:)))
9/9 anonim válasza:
PA,
Én pénteken teszteltem. holnap lesz 1 hete. nekem is halványabb volt a második csík:)
Gratulálok Mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!