Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztelt a napokban pozitívat?

Ki tesztelt a napokban pozitívat?

Figyelt kérdés
Hányadik napon? Dokihoz mikor mentek? Féltek azért egy kicsit?
2011. ápr. 18. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
csütörtökön teszteltem, 27. napon, esetleg jövő héten megyünk orvoshoz, de még nem biztos. 2. baba. Már volt egy vetélésem, kicsit félek, de a 6. hét előtt csak akkor megyek, ha esetleg elkezdek vérezni.
2011. ápr. 18. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Nekem is van már egy pár pozim!:)

Én pénteken megyek. Nem akartam ilyen korán, de lehet, hogy összeszedtem valami fertőzést, ezért úgy voltam vele,hogy nem várok. Ha szerencsém van, már látunk valamit!:)

Sajnálom a vetélésed! Én is nagyon parázok, pedig nekem nincs rossz tapasztalatom! Remélem nem is lesz!

2011. ápr. 18. 16:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Először is gratula nektek! Én vasárnap teszteltem pozitívat, 29. napon. Csütörtökön megyek dokihoz, mert tegnap görcsöltem, és barnázok is egy kicsit. Annyi rosszat olvastam, hogy muszáj megnyugtatnom magam, bár kicsit félek, hogy a doki majd jobban megijeszt. De most remekül vagyok, fel vagyok dobódva :))
2011. ápr. 18. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:

ELSŐ VOK. Gratula nektek is.

Csak annyit pontosításként - talán nem fogalmaztam elég világosan - volt egy vetélésem és van egy 15 hónapos fiam is.

2011. ápr. 18. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Én tegnap 2 pozitívat.

Nem izgulok nagyon, csak egy kicsit. sztem jövő hét végére vagy utána való hétfőre jelentkezek be.

És már elmondtuk a nyagon szoros családtagoknak. Ti is vagy ti meddig vártok?

2011. ápr. 18. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

szia én mult héten kedden teszteltem erős pozitívat. :)

ma voltam dokinál, és nem félek :D :)

2011. ápr. 18. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!