Hahó lányok, ki tesztelt most a napokban pozitívat? Én pont ma és szeretnék "friss Kismamis" klubot!
Sziasztok válaszolók!
Igen szerintem is "szupcsi".
Tudom egy pozi teszt még semmit nem jelent,de 2 év után nekem a világot jelenti:)
Ez volt az első hónap,hogy se hőgörbe se ovuteszt,se görcsölés,nem is gondoltam a babatémára,azt se tudom mikor foganhatott és tessék,sikerült!
Akik válaszoltatok,ti is teszteltetek pozit vagy még várjátok a pozit? :D
Szia kedves utolsó!
Mi volt a dokinál,mit mondott?
Neked van megjön érzésed?
Nekem van valamint nyilalgat a méhem,valszeg nyúlnak a méhtartó szalgok.(evvel nyugtatgatom magam)
Én még ezt a hetet megvárom és jövőhét elején megyek dokihoz.
Remélem lát majd petezsákot:)
Gratulálok magunknak:)
A méhtartó szalagok ilyen korán nem nyúlnak! :))))
Egyébként nekem is volt mindjárt megjön érzés, szúrkálás, ez teljesen normális. A megjön érzés a 8. hét körül múlt el.
Gratulálok! Minden jót!
12 h km
Szia kedves utolsó,neked is gratula a babádhoz.
Tudom,hogy a mensis görcs,szúrkálás normálisak,csak még annyira szokatlan az egész helyzet:)
és állandóan aludnék komolyan...most is álmos vagyok.
Tudom. :) Nekem is hihetetlen volt az egész, már 10 hónapja vártunk rá. :))) Álmosság? Húúú... a 10. hétig szinte fel sem bírtam kelni, annyira gyenge voltam, és fáradt, semmire nem voltam jó! A férjem már ügyeletre akart sokszor vinni, mert azt hitte, tuti benyeltem valami vírust. :))))
Ha fáradt vagy, pihenj, szüksége van a szervezetednek a pihenésre, mert nagy változásokon megy keresztül.
Sok boldogságot kívánok, és rosszullét mentes napokat. :)))
12 hetes km (az utolsó válaszoló)
Köszönöm a kedvességedet,megfogadom amit írtál és sokat pihenek.Hiszen ez a 9 hónap RÓLAM és a BABÁMRÓL szól,a munka megvár:))
és nincs több idegeskedés,görcsölés,ovu teszt,hőmérő....
Istenem annyira megkönnyebbültem el se hiszed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!