Miert ilyen a gorbem?
2015. jan. 14. 10:36
2/8 anonim válasza:
szia szerintem még ilyenkor normális!
3/8 A kérdező kommentje:
26-28 kozott..
Igen csak furi mert mindig cikk-cakkos..
A ciklus 5-6-7. napjan tojcsis nyakom volt a ciklus 7. napjan barnas nyak es utana 2 napig ovu fajdalom..
Azota teljesen szaraz vagyok...olyan mintha ovulaltam volna de a hom meg sem moccan..
A ciklus.hu szerint penteken kene ovunak lennie...
Ti ertitek ezt?
2015. jan. 14. 10:50
4/8 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy a hődet egy időben mèrd minden nap! Attól is lehet ilyen, mert különböző időben mèrsz.
5/8 anonim válasza:
Ne aggódj,hogy ilyen a görbéd.Az enyém ilyen most
Eddig nekem is állandóan ugrabugrált,de most valahogy megnyugodott.Én bizakodok,hogy lesz még egy ugrásom felfelé és utána megnyugszik 9 hónapig :).
6/8 A kérdező kommentje:
De jo! Koszonom nektek a valaszokat!
Nagyon drukkolok magunknak kedves utolso!!!😊😊😊
2015. jan. 14. 13:03
7/8 anonim válasza:
A hőmérőzés legfontosabb szabálya, hogy mindig ugyanabban az időben mérd a hődet.
8/8 A kérdező kommentje:
Ennyi elteres lehet az elozo valaszolo is mindig ugyanakkor meri es ugyanez a gorbe.
Tudom, hogy ez a szabaly de nem tudom tartani es nem szamit ez.
2015. jan. 14. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!