Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miert nem esek teherbe?

Bibok25 kérdése:

Miert nem esek teherbe?

Figyelt kérdés
26"eves vagyok a parom 40 szinte minden nap probalkozunk van hogy tobszor egy nap mar 5honapja es még semmi.kicsit meg vagyok ijedve hogy miert nem jön össze.az orvos szerint mindkettőnknél minden rendben
2015. jan. 13. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
görcsölünk, görcsölünk a témán?
2015. jan. 13. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt ajánlom tartsatok 1-2 nap szünetet, aztán teremtsetek romantikus hangulatot, hátha jobb lesz.
2015. jan. 13. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:
"..jobb lesz.." szóval érted :D hátha sikerül teherbe esni
2015. jan. 13. 16:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Minden tanacs jol jön koszonom
2015. jan. 13. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Először is nyugi! Lazítsatok! Ne elsősorban "gyerekcsinálás" miatt legyetek együtt.És tényleg próbáljátok meg, hogy 2-3 naponta vagytok együtt. ;-)
2015. jan. 13. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként, mi az a minden, ami rendben van? Mit nézett meg?
2015. jan. 13. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi is 5 hónapja próbálkozunk bár mi nagyon nem intenzíven, van hogy csak hetente egyszer vagy egyszer sem vagyunk együtt, sajnos még nem jött össze, de én nem bírnám minden nap. Amúgy az nem is egészséges inkább minden másnap próbálkozzatok, úgy javasolják, és tessék kicsit lazítani, és próbálni nem csak azért csinálni, hogy baba legyen. A stressz a legnagyobb ok.
2015. jan. 13. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Endokirinológusnál is voltál? D-vitamin, progeszteron szint rendben van?

Milyen hosszú a ciklusod? Ebből hány napig van menstruációd? Nem kezdődik pár napos barnázással? Köztes vérzésed nincs?

Iszol elég folyadékot? Eszel-e lisztes, cukros, krumplis ételeket? Sportolsz heti kétszer legalább? (kell a mozgás, hogy jól működjenek a hormonok). Nem lovagolsz/stepaerobikozol akörül, amikor meg kellene, hogy jöjjön? (rázós biciklizést, sarokra ugrálást, hasizom megerőltetését a ciklus második felében hanyagolni kéne)

Az extra peteérős napot (Jónás-nap) is kihasználjátok ciklustól függetlenül?

2015. jan. 13. 17:42
 9/9 anonim válasza:
Én az Aviva tornára esküszöm. Mindkét terhességemnél valószínűleg az segített. 2-3 hónapig semmi, utána kb. 2xer megcsináltam az Aviva tornát és abban a hónapban terhes lettem. Lehet, hogy véletlen volt, de szerintem nem.
2016. márc. 20. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!