Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még szoptatok. Hogy essek így...

Még szoptatok. Hogy essek így teherbe? Miért nem akar jönni a kis tesó? Valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
14 hós a lányom.szeretnénk tesót,mivel nem rendszeres a havim nem akar összejönni.ma van a nem várt napja,mensi sehol teszt negatív apró tünetek vannak(de nem akarom bebeszélni magamnak a terhességet).mikor teszteljek hogy biztosat mutasson?miért nem jön össze a tesó?
2014. szept. 5. 17:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól hogy menstruálsz még nem biztos, hogy ovulációd is van. Nekem egyszer volt, egyszer nem. Érdemes lenne kiderítened vagy követned. Lehet, hogy csak lemaradtatok pont.
2014. szept. 5. 17:27
 2/8 A kérdező kommentje:
voltam dokinálmindent rendben talált és úgy tet próbálkozzunk tovább ez júliusban volt.múlt hónapban éreztem is a pé-met utánna volt szúrkálás meg nyílalgatás a hasamban(ekkor elkezdtem bizakodni mert nem szokott ilyen lenni).de a tesztem mégis negatív :( és havinak sincs nyoma.annyi hogy fehér krémes folyásom van egy kicsi
2014. szept. 5. 17:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Mi is próbálkoztunk kistesóval,mialatt még szopizott a lányom,sajna addig én sem estem teherbe.pedig minden hónapban óramű pontossággal,30 naponta jelentkezett a menszim,csak éppen nem volt peteérésem.Március óta próbálkoztunk,júniusban végleg abbahagytam a szopit a lányomnál,ma voltam UH-on,6 hetes terhes vagyok.Szóval nekünk egészen addig nem sikerült,míg szopott a lányom.Én várnék pár napot,ha addig nem jön meg,tesztelnék ismét.Én augusztus 22-re nem vártam,27-én teszteltem először.Szurkolok,hogy sikerüljön!
2014. szept. 5. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Én teherbe estem, pedig nagyon kevés volt a menzeszem. De elég extrém időben történhetett, mert csak egy hetes késésnél lett pozitív a teszt.

Mióta próbálkoztok?

Sajnos van, aki tényleg nem esik teherbe szoptatás alatt. Remélem, nektek sikerül.

2014. szept. 5. 22:14
 5/8 A kérdező kommentje:
5 hónapja próbálkozunk már..bár a nagy is másfél év alatt jött össze.lehet le kéne tenni a cicizést..nem tudom.de a nagytól még nem akarom elvenni a cicit,tesónak viszont már nagyon örülnék.este fájt a hasam rendesen,de mensi sehol :D .szóval ti mikor tesztelnétek hogy tutit mutasson?
2014. szept. 6. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem tudok válaszolni, egyszerűen nincs miből kiindulni. Viszont nem is drágák, szal ha hetente ellősz egy 300 Ft-os x-epilt, nyilván nem mentek csődbe. :) Attól, hogy éreztél ovu-szerű fájdalmat még nem biztos, hogy meg tudott repedni a tüsző, és csak próbálkozott. Az is lehet, hogy a mostani fájdalmad az ovu. Ki tudja.
2014. szept. 6. 08:13
 7/8 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Én meg voltam győződve róla, hogy nálam a szoptatás akadályozza a teherbeesést. De fiam annyira ragaszkodott a cicihez, hogy úgy voltam, biztos nem vagyunk még kész egy tesóra. Aztán, hála Istennek, úgy tűnik, mégis. De ha ennyire nem lenne cicifüggő, lehet, hogy ritkítottam volna a szoptatásokat.

Ismered magatokat, te tudod, mennyire lenne nagy törés az elválasztás vagy egy testvér. Én úgy voltam, hogy ha nem nagyobb a veszteség élménye, mint a nyereségé, akkor jöjjön.

2014. szept. 6. 08:56
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!magam sem tudom mi tévő legyek.szerintem ha nem jön meg szerdáig akkor tesztelek egyet.de ha negatív akkor megint nem tudom mi van(gondolom akkor ismét csak kimard egy menzi)
2014. szept. 6. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!