Andyci kérdése:
Miert nem esek teherbe?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Nem estem teherbe mar egy eve probalkozunk es meg nem sikerult.mi lehet az oka?volt egy abortuszom is vajon az lehet az oka?mit tanacsoltok?kerlek segitsetek.2014. dec. 18. 15:37
1/6 anonim válasza:
Egyik ismerősöm járt hasonló cipőben... a lombiktól kezdve mindent kipróbáltak.. már feladták amikor is a lány elment egy immunológiai vizsgálatra.. Ott kiderült h olyan erős az immunrendszere h képtelen teherbe esni.. kapott rá gyogyszert és hipphopp teherbe esett... ezzel nem azt akartam mondani, hogy ez lehet a probléma de soha se tudni..
2/6 encsi22 válasza:
Elősször is nyugodj le...gondolkozz pozitivan, taplalkoz egeszsegesen es a parod is. Szamold ki mikor van peteérésed, ha nagyon pontos akarsz lenni akkor menny dokihoz vizsgaltazsd ki magad és kérdezd meg tőle mikor lenne ideállis a dolog. És igen abortusz utan aszt mondjak behez teherbe esni viszont ez nem szabàj, valaki azonnal ujra terhes tud maradni...olvasgass ebben a témakörben dolgokat. Pl aktus közben legyel háton és tegyelparnat a ccìpőd alá, utanna meg emeld fel a labadat a magasba.(sógornőmnek ìgy sikerült.) Ne ad fel. Sok szerencsét kìvanok
3/6 anonim válasza:
Encsi, úgy osztod az észt, hogy közben helyesen írni sem tudsz.
4/6 encsi22 válasza:
bocsi szlovák vagyok....lényeg ott van.
5/6 anonim válasza:
Jaaa, mikor kell az állampolgárság, meg a támogatás, segély, akkor magyar vagy. Mikor nem tudsz írni, akkor szlovák...
Akkor írogass szlovák oldalakra, ne magyarra!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat mindenkinek!
2015. jan. 7. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!