Miért nem esem teherbe, amikor hónapok óta szándékosan peteéréskor vagyok együtt a férjemmel?
Kedves kérdező! Egy cipőben járunk..1 éve toljuk a babasztorit. Nem szabad feladni és kétségbeesni! Ez egy nagyon bonyolult biológiai folyamat ami nagyon sok külső-belső tényező miatt létre sem jöhet vagy megszakadhat mielőtt még te tudomást szereznél róla. Ez teljesen normális! Szeressétek egymást és ha 1 év után sem sikerül kérjetek egy teljes átvizsgálást. De addig is élvezzétek a bűntelen védekezés nélküli szeretkezést 😉
Kedves utolsó válaszoló! Csak az írja azt hogy "ne stresszelj" aki ezen nem ment keresztül. A kutyának nem kívánom, de nekem az agyvizem forr tőle és nyílik a bicska a zsebembe! Nyilván segítő szándék van benne de ez nem az a dolog amire nem lehet ráizgulni...minden hónapban a wc-n ülve forgatni a tesztet keresni a kapaszkodót és letisztázni magadba hogy nem te vagy a selejt.
Nem mondtam, hogy ez lehet csak ok. de. millió olyan esetről hallani, hogy 'már elindítottuk az örökbefogadást, amikor terhes lettem; úgy döntöttünk elmegyünk pihenni, nyaralásnál megtörtént a csoda'
És ezt nem tudhatod, hogy mit tapasztaltam, mit nem. A lányom fél év alatt sikerült. Tesóprojekt 1,5 évig tartott és semmi. Külön mentünk a párommal. Új ffi, védekezés ellenére 3 hónap után. jelenleg 23 hetes vagyok. (és a kivizsgálás semmi problémát nem mutatott)
No, de ennyit erről, nem vitát szeretnék indítani, de tény, hogy a stressz csökkenti az esélyt.
A lényeg, ne 'muszájból' legyetek együtt, akár naponta, kétnaponta, ahogy JÓL ESIK. Ha így nem sikerül 1 év alatt, érdemes szakember(ek)hez fordulni
Nekem három babam sikerült "gyorsan",ebből kettő védekezés mellett egy elso honapban.
Bezzeg mikor a következőt elterveztuk 13honap utan sikerült!Pedig fiatalok vagyunk,es a kivizsgalason is minden ok volt.
Szerintem nalam is ez a "rágörcsölès"tett be.Bar nagyon jol tudom en is,hogy ilyenkor nagyon nehez másra figyelni:-(
Kitartas,türelem!
6os nincs igazad èn is mindenkinek azt írom, mondom hogy ne stresszeljen ra ez a fő titok, pedig 2,5èv volt mire jött a baba...
Tudom nehèz nem ezen agyalni,de nekünk is ez jött be, akkor fogant meg mimor gondolkodni sem volt lehetøsègemna bàbàn, főleg hogy azokban a hónapokban max?2x ha voltunk együtt ïgy teljesen lemondtam róla ..... hàt terhes is lettem.
Úgy el voltam havazva hogy csak 9 hetesen jöttem rà hogy nem nagyon stommel a mensim...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!