Ha nem peteéréskor voltunk együtt akkor 0% esély van a babára?
Egyik ismerősöm mondta, hogy az x kromoszómát hordozó spermák közel 2 hétig is elvegetálnak. Másik ismerősöm úgy fogant meg, hogy az édesanyja a menstruációjának a végét járta.
Nem csak az számít, hogy megfelelő időben vagytok együtt. A megtapadás is legalább annyira fontos, sokszor van hogy minden ok és mégsem jön össze.
Nekünk a nagy vizsgám előtt fél évig nem jött össze, pedig nem görcsöltem a babára (a tanulásra koncentráltam). Vizsga után rögtön összejött.
Azért a 2 hét (amit az előző hozzászóló írt) szerintem teljesen lehetetlen... Akkor inkább spontán PÉ lehetett. Én úgy tudom, hogy már az szinte "szenzáció" volt, mikor 8 napos élő spermiumot találtak petevezetékben.
De 4-5 nappal PÉ előtt még lehetséges, bár kicsi az esélye, azt hiszem kb. 10-15%.
Drukkolok, hogy sikerüljön! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!