Milyen azaz ovulációs fájdalom? Mit szoktatok érezni? Peteéréskor vagy ovulációkor kell együtt lenni?
Figyelt kérdés
Én középidőbe petefészek szurkálást szoktam érezni. Azaz lehet?2013. okt. 24. 20:12
2/3 anonim válasza:
A peteérés az a folyamat, amikor a menszesz után elkezd nőni a tüsző, és megérik. Az ovuláció pedig amikor megreped a tüsző, és kiszabadul a petesejt. Tényleg ugyanaz....csak teljesen más...annyiban ua, hogy a peteérésből lesz a tüszőrepedés...de ha folyton csak peteérés lenne, sose esnél teherbe!!!
Amúgy az ovunak sok sok érzése lehet, de valaki meg meg sem érzi...én pl. 2 napja érzem...majd szétszakad a fenekemnél, fáj a petefészkem, görcsöl a hasam...ezek tuti tünetek...
Van akinek pedig semmi nincs.
Remélem segítettem.
3/3 anonim válasza:
Nekem meg fáj a bal oldalon általában de most a jobb oldalon!!
Remélem összejön most már a baby
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!