Meg mindig nem jott meg megneznetek a gorbem?
28 naposak a ciklusaim a tesztjeim exra halvany pozik nem jott meg mensi fajdalom neha van neha nincs.
A gorbem ilyen nem ertem mi lehet szerintetek mi lehet?
ma 09:36
Ezt azért megcáfolnám... nekem már volt nem is olyan nagyon halvány, rózsaszín csíkom, mikor nem voltam terhes, vérvétel kimutatta... És nem én vagyok az egyetlen, sok ilyet láttam mostanában. Ott a halvány csík, de nincs terhesség.
Ezek alapján én azt tippelném, hogy az első alkalomnál volt az ovud, előtte voltatok együtt és amikorra a ciklus behúzta, az már kb. a 9. dpo lehetett, beágyazódás környéke után pedig felment a hőd.
Viszont akkor most lennél a 19. dpo-n (pont, mint én ma :D ) és már erős pozi tesztjeidnek kellene lennie (nekem az van a 17. dpo óta, de már a 11-en halvány pozi volt.)
Mindig ilyen magas az alaphőd? Tutifix, hogy nem voltatok a kettő között valamikor együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!