Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rosszul vagyok de mitol?

Rosszul vagyok de mitol?

Figyelt kérdés
fáj a fejem szédelgek meg mintha hányingerem is lenne.utoljára febr 13volt meg.(késett3napot) most majd 12én kell megjönnie.mikor szexelunk párommal mindig gumival és mikor elmegy ki is veszi(nehogy lyukas legyen vagy vmi.)szerdán csináltuk gumi nélkül meg párszor szoktuk nagyon ritkán de mindig kiveszi időbe.ugye ezek nem a terheség tünetei?segitsetek!
2010. márc. 7. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj majd tesztet! De még korai a terhes tünet, még most ágyazódott be ha van baba akkor is!
2010. márc. 7. 14:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nem, ezek nem terhességi tünetek. Szerintem ahhoz még kicsit. Én nem vagyok terhes, engem a front nyom el, szóval ez a vacak idő is járhat ilyen tünetekkel. Nem hiszem, hogy babát vársz :) Egyébként örülnétek neki attól függetlenül, hogy nem tervezett?
2010. márc. 7. 14:34
 3/6 A kérdező kommentje:
hát hogy ha idősebbek lennénk biztos hogy nagyon örülnénk:-) de mivel én 18 ő 19éves ek vagyunk ezért igy nem nagyon...:S:-(
2010. márc. 7. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem leszel terhes, így szinte 0 az esély rá :) Szóval csak nyugalom :)
2010. márc. 7. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem nem terhességi tünet. Még túl korai lenne ahhoz. Csak a para meg az időjárás nyomása. Azonban te is tudod, hogy a 'kiveszi időben' az nem megfelelő védekezési forma, ha nem akartok babát. Szerintem ezt még beszéljétek át, mert nem parázhatsz minden frontos hónapban, hogy talán most mégis bejött...
2010. márc. 7. 14:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor hajlamosak vagyunk magunknak be magyarázni(én legalábbis ilyen voltam),hogy rosszul vagyunk hányingerünk van stb.Na aztán megtudtam milyen is a tényleges terhességi rosszullét!!! Nem lehetett össze keverni semmivel... :)
2010. márc. 7. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!