Mitol betegszik meg ilyen gyakran? Vajon rosszul csinálok valamit rosszul?
Én is azt ajánlom, hogy a gyerekorvost kérdezd meg hogy valami immunerősítő nem e kéne, vagy valami homeopátiás készítmény is segíthet. Ha az orvos támogatja az ilyeneket.
Az is lehet hogy túlságosan félted, bár ez nem biztos!
Még arra gondoltam, hogy kéne neki egy teljes vérképet csináltatni, nem e van valami ott mélyebben.
Azért tüdőgyulladás ilyen kicsinek, pláne hogy gyógyszer mellett. Nemtudom.
Nem csinálsz rosszul semmit, ne aggódj! Vannak gyengébb gyerekek!
De mindeképp gyerekorvoshoz vidd, ne háziorvoshoz, ha esetleg oda vinnéd. Vagy egy jobb gyerekorvoshoz ha vmi nem jó ezzel. De a lényeg hogy ne hagyd annyiba. Vmit találjon ki az orvos. Ha most ilyen beteg mi lesz a közösségben majd? Vagy addigra átesik rajta? Nemtudom.
Lényeg hogy járj utána ne hagyd annyiban és ne hibáztasd magadat, nem te tehetsz róla, te vigyázol rá, lehet nagyon is. :)
Ügyes légy és határozott, de kedves!
Kívánom, hogy minél előbb megoldást találjatok!
Sok sok egészséget kívánok!!!!!!!!
koszonom a válaszaitokat! Nem hiszem, hogy túlzásba viszem, bár az oltozkodéssel néha gondban vagyok, így inkább rétegesen oltozunk. Anyosom szerint mindig fázik a gyerek, szerintem hamarabb lehet melege...
Holnap elmegyunk orvoshoz. a gyerekorvosunk nagyon jo, de holnap pont nem o lesz (a helyettesítot is ismerjuk)- csutortokig viszont már nem várhatunk, nagyon horog...
Akkor most mondom,hogy az a legrosszabb,ha melegen felöltözteted.Anya nagyanyámra hallgatott,mindig jó vastagon felöltöztetett.Az eredménye,sorozatos megfázások,asthma,torokgyulladás,fül minden amit el tudsz képzelni.Ez azért van mert az immunrendszere nem tud védekezni,mert nem erősödik.Add neki a sok gyümöt zöldséget,hadd erősödjön,és úgy öltöztesd ahogy szerinte jó.Ha megnézed, a kis romagyerekek mezítláb rohangálnak mégsem betegek XD
A másik pedig az immonológus.Nézesd meg,mert jobb is az mint szétbombázni a testét antibiotikummal.Könnyű az a dokinak,csak felírja és kész,de te szenvedsz vele utána ha úgy legyengyül a kisteste:SÉn tudom milyen rossz az mert engem is antibével tömtek,most meg olyan gyakran vagyok beteg,h csak na.Van,h nyáron is csak úgy felmegy 40fokra a lázam.:S
Szia!
Szerintem gondold át, hogy az alábbi dolgok teljesülnek-e a kisbabád esetében:
- Van-e eleget levegőn, természetközelben?
(Ilyen szép időben akár korlátlan ideig kint lehet, de legalább napi 3-4 órát. Még este a hűvösebb időben is jó, ha kint van, persze akkor már jobban felöltöztetve.)
- Nem fertőtlenítesz, tisztogatsz-e mindent túlságosan? (Kell egy kis kosz a kisgyereknek ahhoz, hogy erős legyen az immunrendszere. Kolleganőmnek pont azért lett mindenféle légúti megbetegedéses, asztmás a gyereke, mert mindent fertőtlenítőszerrel törölgetett a lakásban, hogy nehogy elkapjon valamit.)
- Elég friss gyümölcsöt, zöldséget, gabonafélét, húst, tejterméket eszik-e a kisgyereked, azaz elég változatosan táplálkozik-e?
- Nincs-e túlöltöztetve? (Bár erről már valamelyik hozzászólóval váltottatok szót.)
- Eleget alszik-e? Nincs-e véletlenül huzat, ahol alszik? (Én sokáig huzatos helyen aludtam, mert nem vettük észre, hogy rossza a szigetelés. Sokat voltam beteg akkoriban.)
Most ennyi jut eszembe. Lehet, hogy az is gyengítette az immunrendszerét, hogy ha egy picit volt csak beteg, rögtön kapott rá gyógyszert és így nem alakult ki a természetes védekezőképessége.
Másik 1 éves (kisfiú) anyukája
kedves utolso válaszolo: ezeket én is átfuttattam a fejemen...rengeteget vagyunk kint, tisztaság is van, de nem vagyok mániákus...
ma voltunk dr bácsinál, a miénk allergologus is egyben...El volt szornyulkodve a kicsin, már fulladt is nagyon addigra, azt mondta,ossze vannak szukulve a horgok, kaptunk szurit meg fújokákat, és a komolyabb kivizsgálás akkor kovetkezik, ha már jobban van...Szoval nem alaptalanul aggotam, és koszonom mindenkinek, aki segíteni probált:) Az orvos szerint ez fuggetlen a tudogyulladástol és nem megfázásos alapon szedtuk ossze...
Szia!
Én lányom is sokat volt beteg, ő jan-febr-ban. Hörghurut, tüdőgyull gyanú, aztán pár hét múlva 3 napos láz, aztán nátha, bronhitis...
Homeopata a háziorvosa, és mondta, h az antibiotikumtól legyengült az immunrendszere.
Immunerősítőnek 2*5 Echinachea (homeos) 5 ch-t mondott egy hétig, aztán 1 hét szünet és így tovább.
Én most a heti szünetben adok neki napi 10 csepp bérest.
Ja 22 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!